15.4.2014 - Starejši učenci OŠ Metlika finalisti osnovnošolskega nogometnega tekmovanja
 

Starejši učenci OŠ Metlika iz vrst NK Kolpa (starejši dečki U15) so v letošnjem šolskem letu dosegli izjemen športni rezultat, saj so se uvrstili v finale osnovnošolskega nogometnega tekmovanja, v katerem bodo nastopile štiri najboljše osnovnošolske ekipe v državi. Po oceni NZS je ta kategorija tudi letos ena najbolj množičnih šolskih športnih tekmovanj v Sloveniji http://www.nzs.si/nogomet-za-vse.
 

V ponedeljek dne 14. 4. 2014 je OŠ Metlika gostila polfinalni turnir uvrščenih polfinalnih ekip OŠ Metlika, OŠ Idrija, OŠ Draga Bajca iz Vipave in OŠ Vižmarje-Brod iz Ljubljane. Turnir je osvojila domača ekipa in se zasluženo uvrstila v finale. 
 

Več foto na:
http://www.osmetlika.si/index.php/informacije/novice/270-polfinale-v-nogometu

Čestitke iz NK Kolpa

V ŠD NK Kolpi pa se aktivno pripravljamo tudi na izvedno poletnega počitniškega projekta:
 

SLOVENIJA KAMP 2014
1.VSESLOVENSKI NOGOMETNI KAMP


Vnovično pa bi vse otroke in njihove starše seznanili, da bo med letošnjih poletnih počitnicah pri ŠD NK Kolpa v Podzemlju "nogometni kamp" v sklopu vseslovenske akcije "SLOVENIJA KAMP 2014" v času od  dne 7. do 11. julija 2014 v organizaciji S- KAMP, podjetje za organizacijo športnih prireditev, d.o.o., ki je ustanovljeno z namenom, da športne prireditve približa čim večjemu številu otrok širom Slovenije in tudi zunaj meja. Eden od kampov tudi v Podzemlju. O pripravah na izvedbo kampa bomo informacije tekoče prikazovali tudi na naši spletni strani. Več pa si lahko preberete na 

http://www.nk-kolpa.si/Admin/load.asp?sif_file=koledar_podrobno&sif_koledar=830 
http://www.s-kamp.si/ 
<- Nazaj na novice