športno društvo NK Kolpa

član ŠD NK Kolpa, Vojko Spudiæ, na skupščini MNZ Ljubljana prejel priznanje

V sredo, 8. 4. 2015, je MNZ Ljubljana izvedla 45. redno skupščino MNZ Ljubljana, katere se je udeležil tudi član šD NK Kolpa Vojko Spudiæ, kot delegat in prejemnik priznanja.

Vojko Spudiæ je na skupščini prejel priznanje "PLAKETA MNZL".

športni vodja in trener v šD NK Kolpa, Vojko Spudiæ, je kot eden redkih Belokranjcev in edini Metličan  z nogometom kot strokovni športni delavec v belokranjski regiji povezan že več kot desetletje.  S svojo nadpovprečno aktivnostjo je ključna športna strokovna oseba za popularizacijo nogometa  v Beli krajini. Sprva je deloval kot trener in športni vodja pri NK Bela krajina, zadnja tri leta pa je v enaki vlogi vpet v delo in organizacijske športne aktivnosti pri šD NK Kolpa. Po tako vztrajnem in požrtvovalnem opravljanju javnega poslanstva je s svojim nadpovprečnim in več kot pričakovanim delom zaslužen za vzgojo več generacij belokranjskih nogometašev.

Priznanje MNZ Ljubljana našemu članu za delo na področju športa je hkrati priznanje in zahvala številnemu amaterskemu/volonterskemu osebju ter članom društva, ki s svojo nadpovprečno aktivnostjo zagotavljajo izredno zahtevno in brezhibno organiziranost, racionalno delovanje ter upamo, da v športni in širši javnosti dajemo močan vtis o izjemni športni uspešnosti v primerjavi z drugimi podobnimi športnimi panogami v našem kraju.

čestitke!