športno društvo NK Kolpa

čLANI DOMA IZGUBILI

čLANI
članska ekipa NK KOLPA je v nedeljo 04.08.2011 na domačem igrišču v Podzemlju gostila ekipo NK Komenda. Po vodstvu 1:0 so imeli domačini kar nekaj priložnosti, toda gostom je uspelo izenačiti. Drugi polčas je NK Kolpa pričela napadalno, a žoga ni hotela v mrežo gostov. Pregovor kdor ne-da dobi, se je uresničil in gosti so zadeli za končni rezultat 1:2 (1:1).
 
 
V minulem vikendu so mlajše selekcije NK Kolpa nastopile po pričakovanjih. Vse selekcije so odšle na gostovanja. S tekmovanjem niso začeli le še mlajši cicibani U-8, katerih prvenstvo se začne naslednji vikend, s I. turnirjev skupine 2 MNZ Ljubljana v črnomlju pri NK Bela krajina.
 
CICIBANI U-9
Jesenski del tekmovalne sezone 2011/2012 se je začel  tudi za cicibane. NK šentjernej je v šentjerneju v soboto 3. 9. 2011 ob 09.00 uri kot domačin izpeljal  I. turnir skupine 3  MNZ Ljubljana. Na turnirju sta poleg ekipe NK KOLPA in domačina NK šENTJERNEJ A, nastopili še ekipi  NK KRKA in NK šMARJEšKE TOPLICE. NK Kolpa je na turnirju nastopila po pričakovanjih, s kančkom športne sreče bi bil rezultatski uspeh še malo večji. Na prvi tekmi je ekipa odigrala neodločeno 1:1 z nogometnim novincem NK šmarješke Toplice, naslednji dve tekmi pa je izgubila. Naša U9 je tako na turnirju osvojila 3. mesto, z izkupičkom 1 točke.
 
II. turnir bo čez 14 dni pri domačinu NK Krka v Novem mestu.
 
STAREJšI CICIBANI U-10
Jesenski del tekmovalne sezone 2011/2012 je začela  tudi selekcija starejši cicibani. V I. krogu skupine E MNZ Ljubljana je v soboto 3. 9. 2011 ob 10.00 uri odigrala tekmo v gosteh pri NK KOčEVJE. Na vedno neugodnem gostovanju v Kočevju je naša ekipa osvojila vse tri točke, saj je premagala NK Kočevje z rezultatom 0:2.
 
V II. krogu bo naša selekcija v Podzemlju  gostila ekipo NK Krka.
 
MLAJšI DEčKI U-12
Selekcija mlajših dečkov je v nedeljo  dne 4. 9. 2011 ob 13,30 uri v II. krogu 1. lige v MNZ Ljubljana gostovala pri NK DOLOMITI DOBROVA.  Ekipi NK KOLPA sta prijetno presenetili, še zlasti naša mlajša ekipa, in tekmi odigrali izredno čvrsto in srčno ter skupno osvojili vseh 12 točk. Ekipa A je zmagala z rezultatom 0:2 in 1:6, ekipa B pa z rezultatom 0:1 in 0:2.  Po odigranem II. krogu se je selekcija povzpela v zgornji del prvenstvene lestvice.
 
V III. krogu bo naša selekcija v Podzemlju  gostila ekipo NK Ihan-Domžale, ki je mlajša selekcija NK Domžale, ki s starejšo generacijo tudi nastopa v isti ligi.

Selekcija mlajših dečkov v letošnji tekmovalni sezoni prvič nastopa tudi v pokalnem tekmovanju MNZ. Tekme tega tekmovanja se igrajo na velikem nogometnem igrišču, po sistemu 11:11, vendar po prilagojenih pravilih za pokal U12.
V predkrogu je ekipa NK Kolpa v torek dne 6. 9. 2011 ob 17.30 uri v gosteh odigrala srečanje z NK Mirno. NK Kolpa je zmagala z rezultatom 3:4. Z zmago v predkrogu se je selekcija uvrstila v prvi krog, kjer se bo srečala nasprotnikom, ki ji ga bo določil žreb. 
 
STAREJšI DEčKI U-14
Selekcija starejših dečkov je v soboto dne 3. 9. 2011 ob 15,00 uri v II. krogu 1. lige v MNZ Ljubljana prav tako gostovala pri  NK DOLOMITI DOBROVA. Tokrat je bil domačin boljši, saj je našo ekipo premagal z rezultatom 4:2 (3:0). Po veliki rezultatski razliki v I.  polčasu so se uspeli naši igralci v II. zbrati in zmanjšati zaostanek, zadela sta Kirin Aleš v 40' in  Kambič Luka v 47'.
 
V III. krogu bo naša selekcija v Podzemlju  gostila ekipo NK Kočevje.
 
MLADINCI U-18
Selekcija mladincev je v nedeljo  dne 4. 9. 2011 ob 14,30 uri v II. krogu 2. lige v MNZ Ljubljana gostovala pri  NK DRAGOMER. Tudi tokrat je bil domačin boljši, saj je našo ekipo premagal z rezultatom 3:1 (2:0). Za naše je v 73'  zadel igralec Dedič Edis, že v 76' pa je naša ekipa po prejetem drugem rumenem kartonu igralca Vlašič Matej ostala na igrišču z desetimi igralci.
 
V III. krogu bo naša selekcija v Podzemlju  gostila ekipo NK Ilirija 1911.