športno društvo NK Kolpa

ČLANI IN SELEKCIJI U15 TER U13 Z GOSTOVANJ PRINESLI LE TOČKO

Članska selekcija je včeraj gostovala pri NK Ljubljana Palis. Po prvem polčasu je naša ekipa zaostajala za dva gola. Domačini so v drugem polčasu povečali prednost na 3:0. Našim fantom je uspelo prednost zmanjšati na 3:1, pa vendar je bila domača ekipa premočan nasportnik in tekmo uspela dobiti z rezultatom 4:1.
Strelec:
Dino Blažević

Selekcija U13 se je danes zjutraj odpravila na gostovanje k ekipi NK Roltek Dob. Že pred tekmo smo vedeli, da bo domača ekipa močan nasprotnik. V prvem polčasu nismo bili nevaren nasprotnik, pa vendar smo uspeli zadržati neodločen rezultat in tako tudi optimistično vstopili v drugi polčas. Le ta je bil vseskozi napet, imeli smo kar nekaj priložnosti in žal se nam je tik pred sodniškim žvižgom za konec tekme pripetil najslabši možni scenarij, saj so domačini uspeli zadeti za zmago 1:0.

Selekcija U15 pa je danes dopoldne merila moči proti NK Mengo 28 v Mengšu. Na tekmo smo morali iti z zgolj 11 igralci, pa vendar smo bili pozitivni in verjeli v dober rezultat. Kljub temu, da je bila naša ekipa skozi celotno tekmo boljši nasprotnik in si je priigrala veliko več možnosti za zadetke kot domačini, pa se e tekma končala z izidom 0:0 in tako smo domov prinesli eno točko.

Srečno na naslednjih tekmah!