športno društvo NK Kolpa

čLANI IN STAREJŠI DEčKI IZGUBILI, OSTALI USPEŠNI

članska ekipa je gostovala pri NK Jezero in izgubila z rezultatom 1:0.

Mladinci so v Podzemlju premagali vrstnike NK Kočevje z rezultatom 2:1. Povedli so domačini z izrednim centriranjem Klemna Jakliča in lepim zadetkom Mitje Banovca. Ko je že kazalo, da bo tako ostalo do konca tekme, so gosti izenačili. Za končen rezultat pa je poskrbel Toni Nagode, ki je prodrl po desnem krilu in premagal vratarja NK Kočevje z natančnim strelom v daljši kot. Mladinci so pokazali veliko borbenosti, ki se je obrestovala. Zmaga je še toliko bolj pomembna, ker so nasprotniki bili takoj za domačini na prvenstveni lestvici.

Starejši dečki so izgubili z ekipo NK Litija. Povedli so gostje in rezultat še povečali, vendar so borbeni domačini do polčasa rezultat izenačili na 2:2, v nadaljevanju pa celo povedli z 3:2. Vendar pa je na koncu zmanjkalo moči in nekoliko sreče. Gostje so odnesli vse točke (3:4). V domači ekipi je posebej za pohvaliti Martina Kramariča, ki je pokazal visoko  tehnično znanje in telesno pripravljenost, ter brezkompromisnost v kontaktu s telesno močnejšimi nasprotniki.   Martin Kramarič (1997), najboljši starejši deček.

EKIPA U-12

Selekcija mlajših dečkov je v soboto dne 11.09.2010 ob 12,30 uri v III. krogu 2. lige v MNZ Ljubljana gostila ekipo NK ROLTEK DOB. Ekipi NK KOLPA sta skupno osvojili 9 točk, s čimer se je selekcija umestila na 3. mesto na lestvici. Ekipa A, ki je letos zmagala vse tekme, je nasprotnika premagala z rezultatom 2:1 in 3:0, ekipa B pa je zmagala le na prvi tekmi z rezultatom 2:0, drugo tekmo pa izgubila z rezultatom 3:0. Selekcijo vodi trener Galinac Dalibor, ki ima z ekipo cilj preboja v višjo ligo.

EKIPA U-10

Selekcija starejših cicibanov je v soboto dne 11.09.2010 ob 10,00 uri v II. krogu skupine D v MNZ Ljubljana gostila ekipo NK KOčEVJE. Ekipa NK KOLPA je zmagala z minimalnim rezultatom 1:0, s čimer se je po dveh zaporednih zmagah na lestvici učvrstila pri vrhu. Selekcijo vodi trener Džemič Elvir.

EKIPA U-9

Jesenski del prvenstva pa se je začel tudi za selekcijo cicibanov U-9, ki nastopa v 2. skupini MNZ Ljubljana. V soboto 11. 9. 2010 ob 13.30 uri je NK Bela krajina v Vražjem kamnu organizirala I. turnir v skupini, v katerem so poleg ekipe NK Kolpa sodelovale še ekipe NK Bela krajina, NK Krka in NK Kočevje VL. NK KOLPA je v prvi tekmi premagala NK KRKA z rezultatom 2:1, z ekipo NK BELA KRAJINA igrala neodločeno 1:1 in NK KOčEVJE VL premagala z rezultatom 3:0. NK Kolpa je na turnirju osvojila 1. mesto in zbrala 7 točk ter tako prevzela vodstvo na lestvici. Selekcijo vodi trener Golobič Roman.