športno društvo NK Kolpa

čLANI NK KOLPA OSVOJILI 7. MESTO V 3. SNL CENTER, STAREJŠI DEčKI Z ZMAGO PROTI SVOBODI ZAGOTOVILI STATUS PRVOLIGAŠA

čLANI NK KOLPA OSVOJILI 7. MESTO V 3. SNL CENTER

Po 26. krogih se je z včerajšjno tekmo v Podzemlju proti ekipi NK šobec Lesce za člane NK Kolpa končalo prvenstvo v 3. SNL Center. Zelo dobro osvojeno 7. mesto v konkurenci ljubljanskih, zasavskih in gorenjskih klubov na lestvici članom NK Kolpa že tretje leto zapored v naslednji sezoni zagotavlja nastopanje v tretjeligaški druščini, kar je za klub iz Podzemlja zavidanja vreden uspeh.
Na prihajajočo sezono v klubu gledamo z optimizmom in se nadejamo še kakšni stopnički višje. članskim igralcem NK Kolpa, ki se odpravljajo na zaslužen počitek, se ob koncu prvenstva zahvaljujemo za zadovoljstvo ob odličnih nogometnih predstavah, navijačem pa za podporo s tribun.

STAREJšI DEčKI Z ZMAGO PROTI SVOBODI V GOSTEH ZAGOTOVILI STATUS PRVOLIGAšA

Starejšim dečkom je v soboto, 28. 05. 2016 z zasluženo zmago proti ljubljanski Svobodi v gosteh na Viču (rezultat je bil 3 : 2 za Kolpaše) uspel veliki met.
Zmaga v Ljubljani pomeni, da so starejši dečki že krog pred koncem (v sredo, 01. 06. 2016 ob 17.30 v Podzemlju igrajo v zadnjem krogu še proti NK Laby-s Mengo 28) generaciji, ki prihaja, omogočili igranje v najvišjem rangu tekmovanja Medobčinske nogometne zveze Ljubljana.v naslednj sezoni in s tem uresničili cilj pred prvenstvom.

Obojim čestitamo!