športno društvo NK Kolpa

čLANI PREMAGALI NK IHAN, USPEŠNI CICIBANI

članska ekipa NK Kolpa je v dokaj povprečni tekmi premagala ekipo NK Ihan z rezultatom 2:0. Gostje so se uspešno upirali do 84. minute, ko je prvič zadel Mile Dimitrijevič. Zmago je potrdil Kristjan Penica v 87. minuti. Zaradi vlečenja, spotikanja, grobe igre in ugovarjanja je bilo podeljenih 6 rumenih kartonov, dva za NK Kolpa in 4 sta NK Ihan.

Mile Dimitrijevič, ki je načel mrežo gostov.

Celotna ekipa pa je z mislimi že pri pokalni tekmi, ki bo odigrana z NK Krka v sredo, 23.09.2009 ob 16.30 na glavnem stadionu v Novem mestu.  

SPET USPEšEN TEKMOVALNI KONEC TEDNA  SELEKCIJ CICIBANOV

Selekcija  MLAJšI CICIBANI U-8 je v soboto 19.09.2009 ob 13.00 uri sodelovala na II. turnirju skupine 1 v sosednjem črnomlju na Vražjem kamnu pri organizatorju NK Bela krajina. Naša selekcija je turnir začela v visokem ritmu in zagonu in suvereno premagala selekcijo NK Bela krajina A z rezultatom 4:0, NK Kočevje z rezultatom 5:0, v tekmi z  NK Krka pa je našim igralcem malenkostno zmanjkalo moči in so izgubili z rezultatom 2:1. Selekcija je na turnirju osvojila 2. mesto in zbrala skupaj 6 točk. S tem izkupičkom točk so naši mlajši cicibani  U-8 obdržali vodstvo v skupini 1.

Več fotografij v Foto galeriji.

 
Selekcija  STAREJšI CICIBANI U-10 pa je v nedeljo 20.09.2009 ob 10.00 uri v III. kolu gostovala  v Kočevju pri NK Kočevje. Ekipa je na lepem stadionu nadigrala nasprotnike in visoko premagala selekcijo NK Kočevje z rezultatom 5:1 (2:0), ki v I. polčasu skoraj sploh ni prihajala na našo igralno polovico. Posebna pohvala gre našemu igralcu Roku PEčAVARJU, ki je igral levo krilno pozicijo in je prvi načel mrežo gostov in skupaj dal dva gola. Naša selekcija se z dvema visokima zmagama (I. kolo je bila prosta) prebija proti vrhu razpredelnice skupine E.
 
Za izredni začetek v sezoni, čestitke obema selekcijama in trenerju Galinac Daliborju-DADOTU.