športno društvo NK Kolpa

čLANI REMIZIRALI, KADETI ZMAGALI, CICIBANI U-8 JESENSKI PRVAKI

čLANI DO TOčKE V PODZEMLJU

člnaka ekipa NK Kolpa je v soboto, 17.10.2009 gostila ekipo Bravo Publikum. Po dokaj zanimivi tekmi, v kateri so domači nogometaši sicer imeli pobudo in več pravih priložnosti, gostje pa večjo željo za zmago, sta si ekipi razdelii točke z rezultatom
2:2 (1:1).  Povedli so domačini v 2. minuti, ko je Tomaž Adlešič realiziral enajstmetrovko, vendar so gostje v 36. minuti izenačili. V drugem polčasu so povedli gostje, Mile Dimitrijevič pa je zagotovil točko v 80. minuti. 

 

 

  
KADETI ZMAGALI

Kadeti NK KOLPA so v Podzemlju  v 10. krogu tekmovanja gostili NK SLOVAN in jih težki borbi premagali z 1:0.

PORAZ MLAJšIH DEčKOV U-12 V KOčEVJU

Mlajši dečki U-12 NK KOLPA so gostovali v deželi medvedov in se domov vrnili brez točk. Mlajši dečki iz NK KOčEVJE
so štirikrat zmagali (1:0, 6:0, 2:0 4:2) in doma zadržali vseh 12 točk.

VISOKA ZMAGA STAREJšIH CICIBANOV U-10

Starejši cicibani U-10 NK KOLPA so gostovali pri NK KRIM in zmagali z 0:6. Odlična igra in lep strelski uspeh.

SELEKCIJA MLAJšI CICIBANOV U-8 JESENSKI PRVAK
Selekcija Mlajši cicibani U-8 NK KOLPA je v nedeljo 18.10.2009 ob 09.30 uri sodelovala na IV. turnirju skupine 1 v Novem mestu pri organizatorju NK KRKA in dosegla še tretjo turnirsko zmago v jesenski sezoni. Naša selekcija je turnir odigrala v visokem ritmu in  prepričljivo premagala vse nasprotnike, in sicer  NK BELA KRAJINA A z rezultatom 6:0,   NK KOčEVJE z rezultatom 4:0  in domačina NK KRKA z rezultatom 3:0. Tokrat so si naši igralci taktno porazdelili moči skozi turnir in na tak način prišli do vseh treh zmag. Vsi trije naši nasprotniki na turniju so skupaj sestavili le tri neposredne strele na naš gol, kar dokazuje kakovost naše selekcije v vseh igralnih fazah. Selekcija je tako na turnirju osvojila 1. mesto in zbrala vseh 9 točk. S tem izkupičkom točk so naši mlajši cicibani  U-8 povečali vodstvo v skupini 1 in pred drugo uvrščeno ekipo NK Krka v skupini povečali razliko na 12 točk. Tako so tudi osvojili naslov JESENSKEGA PRVAKA.

čestitke vsem igralcem ter trenerju Galinac Daliborju-Dadotu za dosežen uspeh, staršem pa za športno vzpodbujanje in bodrenje otrok, ki več kot zadovoljivo zastopajo barve šD NK Kolpa.