športno društvo NK Kolpa

čLANI REMIZIRALI, MLADINCI IZGUBILI, MLAJŠE SELEKCIJE VSE ZMAGALE

čLANI
članska ekipa NK KOLPA je v 18. krogu gostovala v Ihanu. Tekma se je končala z neodločenim izidom 1:1 (0:0). Velika točka iz gostovanja, glede na to, da »kolpaši« zadnje čase slabše igrajo v gosteh, medtem, ko doma razbijajo nasprotnike.
Zapisnik tekme:
 
MLADINCI
Ekipa mladincev U-18 se je v 15. krogu doma pomerila z ekipo NK Jezero Medvode in žal izgubila. Minimalni rezultat 0:1 (0:1) za goste je ustavil NK Kolpo, da se zavihti na prvo mesto, goste pa dvignil na visoko četrto mesto.
Zapisnik tekme:
STAREJšI DEčKI  U-14
Ekipa starejših dečkov U-14 je v 13. krogu  gostila vrstnike iz NK Ivančna Gorica. Domačini so bili boljši na igrišču, rezultat 5:3 (3:1) pa ne odraža pravega stanja, saj bi domači z malo sreče lahko zadeli še nekajkrat. Pohvaliti velja najboljšega na igrišču, borbenega in strelsko razpoloženega Grega Končarja, zadel je štirikrat, za srčno in junaško igro.
Zapisnik tekme:
Ekipa mlajših dečkov U-12 je v 15. krogu, po uspešnem gostovanju v prejšnjem krogu, doma visoko porazila zadnje uvrščeno ekipo FC Ljubljana (5:0, 16:0, 4:1, 4:0). Skratka gostom so nasuli 29 golov in prijeli le enega. Domačini so tako osvojili vseh dvanajst toč in pridno lezejo na sam vrh lestvice. Ali je za zadnje odlične predstave vzrok sreča ali zamenjava trenerja pa bo pokazal čas. Omenimo, da se je prvič na domačem terenu predstavil novopečeni nogometni sodnik, Metličan Bor Vraničar, ki je včasih brcal žogo za mlajše selekcije NK Kolpa.
Zapisnik tekme:
 
CICIBANI U-10
Ekipa Cicibanov U-10 je v  12. krogu doma gostila cicibane iz NK Krka. Minimalna zmaga 1:0 (1:0) in tri točke so ostale doma. Tako sedaj ekipo NK Kolpa samo še tri točke zaostanka ločujejo od prvega mesta na lestvici.