športno društvo NK Kolpa

čLANI REMIZIRALI PRI NK RUDAR TRBOVLJE

čLANI
članska ekipa je v 7. krogu Regionalne Ljubljanske LEGEA lige 10/11 gostovala pri NK Rudar Trbovlje in po borbeni in športni igri remizirala z rezultamom 1:1. Oba zadetka sta bila dosežena iz 11 metrov. Za domačine je v 13´ minuti zadel Petauer Miha, kočni rezultat je postavil Požeg Vancaš Rudi v 37`. Igralci NK Kolpa so igrali zelo oslabljeni, zato je neodločen izid lep dosežek. Obe ekipi sta igrali športno in fer, saj se je tekma končala brez kartonov.

članska ekipa je v sredo odigrala tekmo 3. kroga za pokal MNZ Ljubljana proti NK Krka iz Novega mesta in izgubila z 3:0 (1:0). S porazom so končali pokalno tekmovanje.

MLADINCI U-18
Mladinska ekipa je v 6. krogu Mladinske 2. lige v razburljivi končnici gostila NK Cocta Kresnice in osvojila točko v zadnjih minutah. Tekma se je namreč končala z rezultatom 2:2. Za goste sta zadela Vlašič Matej (22′) in Kapiæ Meris (86′), za domače pa Planinšek Luka (45′) in Jakofčič Jernej (88′). Na tekmi je šest igralcev dobilo rumeni karton. Dva igralca sta porumenela pri NK Kolpa, ostali štirje pa iz vrst gostov. Dva izmed njih sta dobila po dva rumena kartona in tekmo zapustila tik pred koncem v 88 in 89 minuti.

STAREJšI DEčKI U-14
Selekcija starejših dečkov U-14 je v nedeljo gostovala na Vrhniki pri tamkajšnem MNC Vrhnika Dren in zmagala z rezultatom 0:4. Zadetke so dosegli; Malnar Miha (5′), Veselič Žiga (9′) , Molek David (12′, 20`). Pri vsaki ekipi je po eden igralec dobil rumeni karton. Odigran je bil 4. krog tekmovanja.

V sredo 6.10.2010 so starejši dečki U-14 v gosteh pri NK Jevnica odigrali zaostalo tekmo 2. kroga in zmagali z rezultatom 8:1.

MLAJšI DEčKI U-12
Jesenski del prvenstva 2. lige v MNZ Ljubljana se je že prevesil v drugo polovico. V soboto dne 2.10.2010 ob 12.00 uri so mlajši dečki v gosteh odigrali tekmo VI. kroga pri NK šmartno. Ekipi NK Kolpa sta skupno osvojili 10 točk in selekcija še vedno drži tesen stik za vodilnimi. Ekipa A vnovično ni izgubila tekme in je priigrala rezultata 2:1 in 7:0, ekipa B pa je prvo tekmo zmagala 7:0, drugo pa remizirala 1:1.
V nedeljo 10.10.2010 ob 13.30 uri bo v naslednjem krogu na domačem stadionu v Podzemlju domača ekipa NK Kolpa gostila ekipo NK Ilirija 1911 A, ki je naši selekciji neposredni konkurent za dosego cilja prestop v višjo ligo, zaradi česar je tekma pomembna.
Vabljeni na ogled in k športnemu navijanju.

CICIBANI U-10
Selekcija starejših cicibanov je v torek dne, 5. 10. 2010 ob 16.30 uri v gosteh v Novem mestu pri NK Krki odigrala zaostalo tekmo III. kroga skupine D v MNZ Ljubljana. Tekma se je odigrala na umetni travi, ki pa naši selekciji, kljub rahlemu dežju, ni delala preglavic. U-10 je tekmo odigrala izredno suvereno ter nasprotnike nadigrala v vseh prvinah igre in zmagala z rezultatom 3:0 (1:0), s čimer se je po štirih zaporednih zmagah na lestvici skupine uvrstila na sam vrh. Pohvaliti je potrebno vse igralce, še posebej vratarja Mahmutovič Žana, ki je zaklenil svoja vrata, obranil pa je celo kazenski strel.
V prihajajočem vikendu selekcija v soboto 9. 10. 2010 ob 13.00 uri v na domačem stadionu v Podzemlju gosti ekipo NK Zagorje.

CICIBANI U-8
Jesenski del prvenstva pa so v soboto, 2. oktobra 2010 ob 10.uri v Ivančni gorici nadaljevali tudi naši najmlajši nogometaši. Odigrali so 3.krog v 6.skupini Medobčinske nogometne zveze Ljubljana. V lepem športnem parku, na umetni travi NK Livar Ivančna gorica so poleg domačinov nastopili še nogometaši NK šentjernej B, Brinje B iz Grosupljega in NK Kolpa iz Podzemlja. Naši cicibani so premagali domačine NK Livar z 1:0, z enakim rezultatom 1:0 pa smo bili boljši tudi od nogometašev Brinja. šentjernejčani so bili za nas zopet močnejši nasprotnik in naše cicibane premagali z 2:0. Z skupnim izkupičkom 6 točk so se cicibani NK Kolpa iz Podzemlja učvrstili na 2. mestu v 6.skupini MNZ LJ.
Selekcija cicibanov U-9 NK Kolpa pa je bila ta konec tedna prosta.