športno društvo NK Kolpa

čLANSKA EKIPA IZGUBILA DOMA KAR Z 1:6

članska ekipa NK Kolpa je v nedeljo 05.09.2010 gostila ekipo NK Svoboda. Po začetni dobri igri in kar nekaj zapravljenih priložnostih so gostje izkoristili nepazljivost domače obrambe in povedli. V nadaljevanju so domači zgrešili še nekaj 100 odstotnih priložnosti, gostje pa so kaznovali vsako napako in zasluženo visoko zmagali 1:6 (0:1). Edini zadetek za domače je prispeval rezervist Petar Petrušiæ.

Mladinci so gostovali v Novem mestu pri ekipi NK KRKA in zmagali s tesnim rezultatom 0:1. Ekipa ni bila razpoložena za igro, delovala je utrujeno, podaje so bile netočne in kaj kmalu bi bil lahko rezultat v korist domačih. Ekipo NK Krka so sestavljali kadeti letnika 1995 (KRKA B), ki nimajo lastnega ligaškega tekmovanja in so uvrščeni med mladince.

Starejši dečki U-14 so bili ta vikend prosti. Ker pa sta se 3. in 2. liga starejših dečkov združili, bodo sedaj igrali v močnejši konkurenci  z ekipami Domžal, Olimpije, Livarja, itd.

Mlajši dečki U-12 so gostovali pri NK Olimpija Ljubljana B. Ekipa KOLPA A je zmagala obe tekmi (2:1 in 5:0), ekipa KOLPA B pa obe remizirala z rezultatom 1:1. Selekcija je tako iz gostovanja prinesla velikih 8 točk in je po dveh kolih pri vrhu lestvice. V naslednjem kolu bo v goste prišla ekipa NK Roltek Dob.

Cicibani U-10 so v prvi tekmi prvenstva v skupini D gostovali pri NK Svoboda Ljubljana in zmagali z rezultatom 1:3. Domačini so zadeli le iz kazenskega strela. V naslednjem kolu ekipa igra doma proti NK Kočevje.