športno društvo NK Kolpa

ČLANSKA EKIPA ZAČELA NOVO SEZONO S POKALNO TEKMO, SELEKCIJI U15 IN U13 Z LIGAŠKIMA TEKMAMA

Članska ekipa je včeraj popoldne v Športnem parku Podzemelj, pod vodstvom trenerja Mihe Grila odigrala prvo tekmo v sezoni 2023/2024. Na pokalni tekmi smo gostili ekipo ŠD Vir. Vreme je bilo “nečloveško” za igro, kar se je tudi poznalo obema ekipama. Kljub želji po dobri igri le ta žal ni stekla na nobeni strani. Tako se je po 90 minutah igre tekma končala z rezultatom 0:0, kar je privedlo k streljanju enajstmetrovk. Gostujoča ekipa je bila bolj precizna, kot naša, kar je pomenilo poraz in izpad iz nadaljnjih pokalnih tekem za našo ekipo.
Srečno in uspešno v naslednjem tednu na prvi ligaški tekmi!

“Vroči” vikend je nadaljevala selekcija U15, katera je danes, pod vodstvom trenerja Vasilija Dorniža, v novi sezoni v Športnem parku Podzemelj gostila ekipo NK Krka. Kljub neznosni vročini, je naša ekipa dobro odprla tekmo in po prvem polčasu vodila z lepo prednostnjo 3:0. V drugi polčasu smo mirno nadaljevali tekmo in jo popolnoma “premočeni” dobili z rezultatom 5:1.
Strelci:
David Vrbanec (2x)
Filip Fajdiga
Erik Sodec (2x)
Čestitke in srečno naprej!

Takoj za selekcijo U15 je razgreto igrišče prvič v novi sezoni preizkusila tudi mlajša selekcija U13. Pod vodstvom trenerja Elvirja Džemića, so naši mladi nogometaši gostili močnega nasprotnika NK Radomlje. Gostujoča ekipa je imela skozi celotno tekmo prevlado tako v obrambi kot v napadu, pa vendar naša ekipa ni popuščala in se borila vse do konca. Tekma se je končala rezultatom 2:8.
Strelca:
Patrik Simonič
Rok Vrbanec
Srečno in pogumno na naslednji tekmi!