športno društvo NK Kolpa

članska ekipa zaključila I. sezono v 3. ligi NZS-center, od aktivnega igranja se je poslovil članski igralec Marko Žagar

članska ekipa šD NK Kolpa je z zadnjo domačo tekmo v soboto 6.6.2015 s pričetkom ob 17.00 uri uspešno zaključila I. sezono, po vnovičnem povratku, igranja v 3. ligi NZS-center. Na zaključku je premagala tekmeca NK Sava Kranj z rezultatom 3:0 (3:0) in je na koncu osvojila 10. mesto na prvenstveni lestvici, kar ji omogoča, da bomo tudi v naslednji tekmovalni sezoni 2015/2016 v Podzemlju gledali tretjeligaške tekme.

   


Vendar v prihodnji sezoni tekme ne bodo enake. Od aktivnega igranja se je na omenjeni zadnji tekmi poslovil izkušen igralec Marko Žagar, ki je pri NK Kolpa igral zadnje tri sezone v svoji dolgi karieri. 

   
   

Ampak "Žagi" se ni dal iz igrišča, soigralci so ga morali odnesti.

     

šD NK Kolpa se igralcu Marko Žagar zahvaljuje za prispevek in »pečat«, ki ga je pustil v Podzemlju. Želimo mu vse dobro na življenjski poti in da se pogosto vrača v Podzemelj, kjer bo vedno dobrodošel.

        

Omeniti je potrebno, da je Marko v svoji karieri igral tudi v I. slovenski nogometni ligi za ekipo NK Bela krajina, v kateri je dosegel tudi 3 prvoligaške gole, morda omenimo najpomembnejšega in sicer v letu 2007 proti ekipi NK Domžale za zmago 1:0 takrat, ko Domžale niso izgubile 32 tekem zapored. 
http://www.mojvideo.com/video-bela-krajina-domzale/bdea777754566dbb0bc7

Zahvala za tvoj nogometni prispevek in čestitke za uspešno nogometno kariero.