športno društvo NK Kolpa

EKIPA SELEKCIJE U-10/U-9 ZAKLJUčILA Z NASTOPI V ZIMSKEM TEKMOVANJU »RAD IGRAM NOGOMET«

Združena selekcija šD NK Kolpa U10/U9, v kateri so nastopili tudi posamični igralci sosednje NK Bela krajina, je v nedeljo dne 30. 1. 2011 s pričetkom ob 10.00 uri pod imenom NK Bela krajina B nastopila na turnirju II. faze zimskega tekmovanja »Rad igram nogomet«, ki ga je organizirala NK Bela krajina v telovadnici Oš Mirana Jarca v črnomlju. Vse ekipe so nastopile z ekipami A in B, vendar se upošteva le rezultat A ekip, saj je namen tega tekmovanja množičnost.  
                                                             
Na turnir so bile s strani vodje tekmovanja delegirane ekipe NK DOMŽALE B, NK BRAVO PUBLIKUM B , NK EXTREM LOšKI POTOK A in NK BELA KRAJINA B (združena ekipa NK Kolpa & NK Bela krajina). Igranja na turnirju se ni udeležila ekipa NK Extrem Loški Potok A.

Obe naši ekipi sta tekme odigrali izredno všečno, borbeno, vendar se rezultatsko ni izšlo, saj v fazi napada nismo izkoristili svojih priložnosti. Združeni A selekciji tako ni uspelo osvojiti turnir, zato smo z osvojitvijo II. mesta končali z nastopi v zimskem tekmovanju »Rad igram nogomet«.

B.ekipe
NK BELA KRAJINA B (NK Kolpa) : NK BRAVO PUBLIKUM B 0:2
NK BELA KRAJINA B (NK Kolpa) : NK DOMŽALE B 0:1
NK BELA KRAJINA B (NK Kolpa) : NK EXTREM LOšKI POTOK A 3:0 B.B.

A.ekipe
NK BELA KRAJINA B (združena ekipa NK Kolpa & NK Bela krajina) : NK BRAVO PUBLIKUM B 1:1
NK BELA KRAJINA B (združena ekipa NK Kolpa & NK Bela krajina) : NK DOMŽALE B 0:1
NK BELA KRAJINA B (združena ekipa NK Kolpa & NK Bela krajina) : NK EXTREM LOšKI POTOK A 3:0 B.B.

LESTVICA:
1. NK DOMŽALE B
2. NK BELA KRAJINA B (združena ekipa NK Kolpa & NK Bela krajina)
3. NK BRAVO PUBLIKUM B 4. NK EXTREM LOšKI POTOK A


V polfinale oz. v III. fazo se tako kot zmagovalka turnirja uvrsti ekipa NK DOMŽALE B, kateri zaželimo uspeh v nadaljevanju tekmovanja.

čestitke selekciji in trenerjema za prikazano igro in sodelovanje ter zahvala Vodji športnega programa mlajših selekcij pri NK Bela krajina, Spudiæ Vojku, da je selekciji šD NK Kolpa U9/U10 omogočil sodelovanje v tem tekmovanju.