športno društvo NK Kolpa

III. POLETNI MEDNARODNI NOGOMETNI TURNIR KOLPA 2013 ZA MLAJŠE DEčKE U13 IN STAREJŠE CICIBANE U11 V PODZEMLJU in MEMORIALNI BOHNARJEV VETERANSKI NOGOMETNI TURNIR

MLAJšE SELEKCIJE
Po koncu šolskih poletnih počitnic, v poletnem premoru med tekmovalnih sezonah ter nekako po koncu pripravljalnega trening obdobja za prihajajočo  tekmovalno sezono  2013/2014, bo mladim nogometnim nadebudnežem še kako manjkalo nogometnih tekem. Morda bo tik pred začetkom novega prvenstva dobrodošla nogometno tekmovalna aktivnost, ki jo pripravljamo v šD NK Kolpa, v kateri se bodo otroške selekcije preizkusile na začetku tekmovalnega prvenstva. Sigurno se sprašujete kaj mislimo s tem? Vabimo Vas na naš turnir za selekciji mlajši dečki U13 in cicibani U11, ki ju bomo organizirali v dobro otrok in seveda nogometne igre nasploh.

šD NK Kolpa  Vas vabi na 3. poletni mednarodni nogometni turnir mlajših selekcij, ki se bo odvijal v soboto 24. in v nedeljo 25.8.2013. Tekme se bodo igrale na glavnem igrišču kluba z naravno travo v Podzemlju. število ekip je omejeno, zato bo upoštevan vrstni red prijav. Zainteresirane naprošamo, da se na turnir čim prej prijavite in si s tem zagotovite udeležbo na turnirju (prijave sprejemamo do čETRTKA 15.8.2013 na spodaj navedeni kontaktni e-mail).

 KDAJ:   v soboto dne 24. 8. 2013  (mlajši dečki U13, igralci letnika 2001 in mlajši)
                v nedeljo dne 25. 8. 2013 (cicibani U11, igralci letnika 2003 in mlajši)      

 KJE:  športni park šD NK Kolpa v Podzemlju, občina Metlika, Bela krajina, Slovenija                   https://www.nk-kolpa.si

 KONTAKT:  Vojko Spudiæ, mobi: 040 689-336, e-mail:  vojko.spudic@guest.arnes.si
                ali Roman Golobič, mobi: 040 425-473, e-mail: roman.golobic@siol.net
                ali Elvir Džemiæ, mobi: 040 787 407, e-mail:   elvirdz@gmail.com
 
Hkrati Vas bi radi seznanili, da bo turnir potekal v kraju Podzemelj, kjer v neposredni bližini teče reka Kolpa, ena najčistejših rek v Sloveniji, ob kateri je urejen sodoben kamp in lepo kopališče http://www.kamp-podzemelj.si/, kjer si boste lahko tudi ohladili razgreta telesa, lahko pa se z lastnikom dogovorite tudi glede kampiranja. 

VETERANSKA SELEKCIJA

Veteranska selekcija šD NK Kolpa pa bo v letošnjem letu ponovno obudila in organizirala memorialni nogometni turnir v spomin svojega prvega nogometnega vratarja Jože Jakliča-Bohnarja, ki se je v sredini 90. let smrtno ponesrečil.

 

V soboto dne 17. 8. 2013 bo na stadionu v Podzemlju tako organiziran memorialni nogometni turnir veteranskih nogometnih selekcij z imenom »BOHNARJEV VETERANSKI TURNIR«, za katerega si želimo, da bi ostal tradicionalno v spomin preminulemu soigralcu.  

Na turnirju bodo poleg domače veteranske slekcije NK Kolpa sodelovale povabljene veteranske selekcije iz NK Krka, NK Bela krajina in NK Kočevje.