športno društvo NK Kolpa

JESENSKI DEL PRVENSTVA KONčAN

člani

članska selekcija   je v nedeljo odigrala še tekmo zaostalega enajstega  kroga z ekipo NK Cockta Kresnice. Tekma je bila odigrana v športnem parku Radomlje na umetni travi, v kateri pa ni bilo zmagovalca, saj sta obe ekipi zadeli po enkrat. Končni rezultat   1:1
 
V jesenskem delu prvenstva je selekcija zbrala 14. točk, kar zadošča za 11. mesto, vendar razlika z ekipami iz sredine ni velika.

Starejši  dečki

Starejši dečki U14 so v zaostalem desetem  krogu v soboto v Podzemlju odigrali zadnjo jesensko tekmo prvenstva. Jesenski del so zaključili z zmago nad NK šmartno, katerega so premagali z rezultatom  3:2 (1:1)

Spomladanski del prvenstva bodo tako starejši dečki pričakali s 17. točkami, kar zadošča za 6. mesto na prvenstveni lestvici.
 
Mlajši dečki

Mlajši dečki U12 so prav tako v zaostalem desetem  krogu v soboto v Podzemlju odigrali zadnjo jesensko tekmo prvenstva. V goste je prišel NK Domžale, ki je naši ekipi premagal v obeh tekmah. Rezultati tekem 0:6, 0:4, 1:4, 0:2.  
 
Starejši cicibani

Starejši cicibani U10 so v zaostalem devetem  krogu v nedeljo v Podzemlju tudi odigrali zadnjo jesensko tekmo prvenstva. Jesenski del so zaključili z minimalnim porazom od jesenskega prvaka NK šentjernej  z rezultatom  1:3 (1:1)
 
Spomladanski del prvenstva bodo tako starejši cicibani pričakali z 18. točkami, kar zadošča za 5. mesto na prvenstveni lestvici.

Nov klubski šal 

Sponzorju Spravilo in sečnja lesa Roman Poljanc s.p. se zahvaljujemo za finančno pomoč pri financiranju novega klubskega šala. Trenutno so v izdelavi še klubske zimske kape za vse glave naših igralcev, katerih nakup je omogočil MONTAŽA LESNIH IZDELKOV JOŽE PLUT S.P..