športno društvo NK Kolpa

KADETI ZMAGALI V LITIJI, čLANI REMIZIRALI V LJUBLJANI

članska ekipa je gostovala v nedeljo, 25.10.2009 pri FC ljubljana in iztržila točko. Rezultat 0:0 sicer ne ustreza nobeni ekipi, saj imata obe ekipi enako točk, sta na tretji in četrti poziciji in obe naskakujeta prvo mesto v ligi. Za vodilno ekipo (Jevnica) zaostajata tri točke, za drugouvrščeno ekipo (Komenda) pa le eno točko. 

Kadeti NK Kolpa so v soboto, 24.10.2009 gostovali pri vrstnikih v Litiji in jih premagali z rezultatom 4:1. Za NK Kolpa so zadeli Edin Džemič in Rudi Požeg Vancaš po enkrat, Anton Kočevar pa kar dvakrat. čestitamoI

 

Anton Kočevar je zadel dvakrat!
Napadalec očitno spet prihaja v formo.
Mlajši dečki U-12 NK KOLPAso v soboto, 24.10.2009 dopoldan v deževnem vremenu gostili sovrstnike NK BELA KRAJINA iz črnomlja. Večno rivalstvo obeh ekip, se je končalo z delitvijo točk, vsaki ekipi je pripadlo 6 točk, (7:0, 5:1, 0:3, 0:4). Obe ekipi sta igrali zavzeto in borbeno, drugi ekipi je malo zmanjkalo moči in športne sreče.
Pri domačinih se je ponovno izkazal z borbeno igro
Aleš Kirin.
    Aleš Kirin,  ponovno pohvale za borbenost.

STAREJšI CICIBANI U-10 ZMAGALI DOMA
Selekcija STAREJšI CICIBANI U-10 je v soboto 24.10.2009 ob 12.00 uri v  8. kolu skupine E na domačem stadionu v Podzemlju gostila NK Livar I. Gorica. Naši cicibani so v nepreveč všečni igri na premočenem stadionu premagali  NK LIVAR IVANčNA GORICA  z rezultatom 2:1 (2:0). Iz domače selekcije bi bilo potrebno za borbeno igro pohvaliti desno krilnega igralca Tadeja CAJNARJA, ki je bil strelec tudi enega gola. Starejši cicibani z novimi točkami trdno držijo 2. mesto na lestvici skupine. V naslednjem, zadnjem, kolu v jesenskem delu U-10 gostuje pri NK Mirna.