športno društvo NK Kolpa

KONEC USPEŠNE SEZONE ZA ŠD NK KOLPA

čLANI

V soboto 16. 6. 2012 ob 18.00 uri je članska selekcija odigrala zadnjo prvenstveno tekmo na domačem stadionu v Podzemlju. V goste je prišla ekipa NK Termit Moravče, katera je zaradi grožnje izpada iz lige potrebovala ugoden rezultat. NK Kolpa je tekmo odigrala odgovorno in odločno, vendar na tekmi nismo videli golov, saj se je tekma končala z rezultatom 0:0. NK Kolpa je dokončno osvojila 5. mesto na prvenstveni lestvici. Za konec sezone smo v klubu priredili tudi krajše družabno srečanje. Za uspešno sezono čestitke trenerju Robertu Filak in vodstvu ekipe.

Kolpa : Termit Moravče 0:0 (0:0)

PRVENSTVENA LESTVICA

STAREJšI DEčKI

V soboto 16.6.2012 ob 15.30 uri pa smo na domačem stadionu v Podzemlju izpeljali tudi zadnjo prvenstveno tekmo za starejše dečke. V goste je prišla ekipa iz vrha lestvice, ki se že pripravlja na kvalifikacije na uvrstitev v I. ligo NZS-Zahod, NK Svoboda Ljubljana. Nasprotniku se je odločno v igrišču postavila po robu naša selekcija, ki so ji v pomoč priskočili tudi mlajši dečki. Naša ekipa je povedla z rezultatom 2:0, nakar je trener nasprotne ekipe zamenjal 5 igralcev, ki so uspeli izdi zmanjšati na 2:1. Starejši dečki so tako zmagali ekipo, ki je osvojila ligo. Osvojili so 9. mesto.

Kolpa : Svoboda Ljubljana 2:1 (1:0)

PRVENSTVENA LESTVICA

MLAJšI DEčKI

PRVENSTVENA LESTVICA

STAREJšI CICIBANI

PRVENSTVENA LESTVICA

Na zaključnem turnirju za prvaka MNZ Ljubljana osvojitev dokončno 3. mesto.

Turnir v Dekanih

Selekcija se je za zaključek sezone v soboto 16. 6. 2012 udeležila še turnirja pri NK Dekani v Dekanih. Tokrat rezultat ni bil v ospredju. Predvsem je bil to lep izlet na Primorsko, ki se je končal z kopanjem v morju in  piknikom pri družini Pavloviæ v Dekanih, ki se je pri organizacij le tega izredno potrudila in nam omogočila lepo druženje. Tudi na samem turnirju smo naredili zelo lepo vzdušje ( harmonika, petje..) in si pridobili kar nekaj prijateljev, ki jih pričakujemo na našem poletnem turnirju.

Na turnirju smo veljali za favorite, vendar se nam je zalomilo takoj na začetku, saj smo prišli z enourno zamudo ( nesreča na avtocesti ). Odigrali smo dve težki tekmi, eno za drugo, proti Dekanih ( 3:3 ) in Koprom ( poraz 1:0 ), ti dve ekipi sta bili tudi finalisti turnirja. Noge so bile preveč utrujene, dolgo potovanje in tudi vročina sta naredila svoje. Naslednji dve tekmi z NK Komnom in NK Divačo smo gladko dobili, vendar poraz s Koprom je bil odločilen, da se nismo prebili v polfinale. Tekme od 5 mesta dalje se niso odigravale.

CICIBANI

PRVENSTVENA LESTVICA
http://www.mnzljubljana-zveza.si/index.cfm?Akc=tekmovanja&liga=517

Turnir v šentjerneju
Selekcija se je za zaključek sezone v soboto 16. 6. 2012 udeležila še turnirja pri NK šentjernej  v šentjerneju.
Poleg NK Kolpa in domačina organizatorja NK šentjernej so na turnirju nastopale še ekipe U9 NK Krka, NK Trebnje, ND črnuče, NK Krško. Razvrščeni smo bili  v skupino B, v kateri sta bili NK šentjernej A in NK Krško. Prvo tekmo s šentjernejem smo izgubili 3:0, vendar smo imeli v tekmi svoje priložnosti, ki pa jih nismo izkoristili. V drugi tekmi z ekipo NK  Krško pa se je tekma v rednem delu končala z rezultatom 1:1, streljali so se kazenski streli, v katerih pa smo zmagali in pridobili prednost. Tako smo osvojili 2. mesto v skupini. Polfinale smo igrali z ekipo NK Krka, katerega smo izgubili 2:0 in potem v boju za tretje mesto je bil od nas z 2:1 boljši  NK Trebnje. Zmagovalec  turnirja U9 je bil NK šentjernej. Otroci so za osvojeno 4. mesto prejeli pokal in medalje, hkrati pa se bi zahvalili organizatorju za odlično pripravljen turnir.

MLAJšI CICIBANI

PRVENSTVENA LESTVICA
http://www.mnzljubljana-zveza.si/index.cfm?Akc=tekmovanja&liga=523

Na zaključnem turnirju za prvaka MNZ Ljubljana osvojitev dokončno 7. mesto.

Turnir v šentjerneju
V soboto 16.6.202 je ekipa U – 8 nastopila na prijateljskem turnirju v šentjerneju, katerega organizacija je bila na zelo visokem nivoju. Na turnir smo prišli sproščeno, saj je bilo to zadnje tekmovanje pred zasluženim odmorom pred začetkom naslednje sezone. Igralci NK Kolpe so dosegli drugo mesto v tekmovalni skupini, ter se uvrstili v polfinale. Tam nas je čakala ekipa NK Kočevja, katero smo dobro poznali že iz tekmovalne sezone. Naši igralci so bili poraženi z rezultatom 2:0 v korist ekipe NK Kočevje, ki je bila boljša in je zasluženo zmagalo. Tako smo se borili za tretje mesto z domačo ekipo NK šentjerneja. Naši otroci so povedli dokaj hitro, ter ohranjali rezultat 1:0 do samega konca tekme, ko smo po veliki napaki v obrambi prejeli izenačujoči zadetek. Tekma se je končala z rezultatom 1:1 in sledili so kazenski streli. Zopet je bila ekipa NK Kolpe bolj zbrana, ter je po 2 zgrešenih kazenskih strelih domače ekipe osvojila 3. mesto na turnirju. Omeniti moramo še, da je igralec NK Kolpe, Kirin Andrej bil proglašen za najboljšega igralca turnirja, ter je za to prijel tudi lepo nagrado organizatorja turnirja.

NAJMLAJšI CICIBANI U7

Turnir v Domžalah
Za zaključek pa se je 17.6. 2012 tudi selekcija U7 udeležila turnirja »Memorial Antona Hribarja« v Domžalah pri NK Domžale. Sodelovalo je 10 ekip, med katerimi je NK Kolpa osvojila 9. mesto.  Povdariti je potrebno, da navedena kolpina selekcija trenira od spomladi in ni tekmovala. Cilj sodelovanja na turnirju je bil pripraviti nogometaše na sistem tekmovanja, ki bo potekal v jesenskem delu prvenstva in pridobiti nove izkušnje. Zahvaljujemo se NK Domžale za odlično organizacijo in se veselimo nadaljnjih srečanj.