športno društvo NK Kolpa

MLAJŠE SELEKCIJE “ODDELALE” SVOJ TEKMOVALNI VIKEND

Selekcija U10 je tokrat na domačem terenu, v Športnem parku Podzemelj gostila vrstnike iz ND Slovan. V lepem vremenu smo lahko spremljali lepo tekmo, v kateri so domači igralci takoj vzeli stvar v svoje noge in hitro povedli. Po treh doseženih zadethih je je naša ekipa nekoliko uspavala in nasprotniku dovolila, da so uspeli zadeti. To jih je nokoliko ‘streznilo’ in tako smo z lepimi protinapadi uspeli zadeti še trikrat. Rezultat se je ustavil pri 6:1. Do konca sezone nas čakata še dve tekmi, kateri komaj čakamo.

Selekciji U11 in U13 sta danes skupaj potovali na gostovanje. Mlajša selekcija U11 je gostovala pri NK Mengo 28. Po začetni “tremi” in zaostanku z 2:0, so se naši fantje le uspeli zbrati in začeli igrati tako kot znajo. Tako smo domačinom pokazali iz kakšnega testa smo in jih tudi uspeli v zadnji sekundi tekme premagati z rezultatom 2:3.
Selekcija U13 pa je gostovala pri NK Arne Tabor v Ljubljani. Tokrat naša ekipa ni imela dobrega dne, saj smo tekmo dokaj slabo odigrali tako v obrambi kot tudi v napadu. Domačini, kateri so bili fizično močnejši, so si že po prvem polčasu priigrali lepo prednost 3:0 in v drugem polčasu zmago z dodatnim golom le še potrdili. Končni rezultat tekme 4:0.

Bravo ekipam in trenerjem ter uspešno v naslednjem vikendu!