športno društvo NK Kolpa

MLAJŠI CICIBANI U-8 OSVOJILI PRVENSTVO

MLAJšI CICIBANI U-8 OSVOJILI PRVENSTVO, KOT ZMAGOVALEC V SKUPINI NK KOLPA UVRščENA V FINALE ZMAGOVALCEV SKUPIN MNZ LJUBLJANA 
Spomladanski del tekmovalne sezone 2009/2010 za mlajše cicibane U-8 se je v nedeljo 23.5.2010 končal z zadnjim prvenstvenim turnirjem skupine 1 Medobčinske nogometne zveze Ljubljana na stadionu NK Krka v Novem mestu, kjer je več kot uspešno tekmovala naša selekcija U-8.
Na turnirju so poleg ekipe NK Kolpa sodelovale tudi ekipe NK Bela krajina A in NK Krka, ekipa NK Kočevje pa se turnirja ni udeležila. Na turnirju je NK Kolpa premagala NK BELA KRAJINA A z rezultatom 2:1, izgubila pa z NK KRKA z rezultatom 1:0. Selekcija NK Kolpa je tako na turnirju osvojila 2. mesto in zbrala 6 točk.
S tem izkupičkom točk so mlajši cicibani U-8 NK Kolpa obdržali prepričljivo vodstvo v skupini 1 in pred drugo uvrščeno ekipo NK Krka v skupini priigrali razliko 17 točk prednosti, s čimer so z visoko gol razliko osvojili prvo mesto v skupini, http://www.mnzljubljana-zveza.si/index.cfm?Akc=tekmovanja&liga=325. Z osvojenim prvim mestom v skupini se je selekcija uvrstila v zaključno finalno tekmovanje zmagovalcev skupin MNZ Ljubljana, ki se bo odvilo dne 5. 6. 2010 v organizaciji MNZ Ljubljana.
Selekciji želimo v nadaljevanju uspešne priprave na zadnji turnir v sezoni, trenerju Galinac Daliborju-Dadotu pa čestitke za uspešno delo s selekcijo in za tekmovalni uspeh.