športno društvo NK Kolpa

NA GOSTOVANJU POPOLNO USPEŠNA LE čLANSKA EKIPA

člani

članska selekcija  je  v sedmem   krogu na gostovanju dosegla pomembno zmago. V soboto je v Dobrovi  premagala domačo ekipo NK Dolomiti.  Na premor je NK Kolpa  odšla z minimalno prednostjo, saj je v 45' za 0:1 zadel Žugelj Mitja. V drugem polčasu je NK Kolpa povišala vodstvo in sicer je v  66' za  0:2 zadel še Venta Tadej . V sami končnici pa so bili naši člani vnovično premalo zbrani, saj je nasprotnik v 89' uspel znižati rezultat za končnih 1:2.
 
Pomembna zmaga in nove tri točke je našo selekcijo pomaknil na 10. mesto v prvenstveni lestvici.
 
V nedeljo 7.10.2012 ob 16.00 uri NK Kolpa na domačem stadionu v Podzemlju gosti ekipo NK Jevnica.
 
 
Starejši dečki

Starejši dečki U14 so v petem  krogu v soboto prav tako gostovali v Dobrovi pri NK Dolomiti A. NK Kolpa je v prvem polčasu dvakrat zadela, vendar se je očitno nasprotnik v odmoru dobro pripravil na nadaljevanje. Ekipa NK Dolomiti A je v 47' in 49' izkoristila napake naših starejših dečkov in izničila rezultatsko prednost. Končni rezultat 2:2.
 
Drugi zaporedni neodločen rezultat ter skupno 5 točk ekipo NK Kolpo uvršča na 8. mesto v prvenstveni lestvici.
 
V nedeljo 7.10.2012 ob 13.30 uri NK Kolpa na domačem stadionu v Podzemlju gosti ekipo NK Zagorje.
 
 
Mlajši dečki

Mlajši dečki U12 pa so v petem   krogu v soboto odigrali težko tekmo v gosteh pri NK Bravo Publikum A v Ljubljani. Nasprotnik nam ni dopustil presenečenja ter nas je premagal v vseh štirih tekmah. Rezultati tekem 6:0, 4:0, 6:0, 6:1.

Kljub porazu pa ekipa  NK Kolpa zaseda 9. mesto v prvenstveni lestvici.
 
V soboto 6.10.2012 ob 11.00 uri NK Kolpa na domačem stadionu v Podzemlju gosti ekipo NK Ihan-Domžale.
 
  
Starejši cicibani

Starejši cicibani U10 so že v petek v petem krogu v črnomlju odigrali lokalno derbi tekmo. Tokrat je bila NK Bela krajina boljša in je zmagala z minimalno prednostjo 2:1.
 
Kljub porazu ekipa  NK Kolpa zaseda 5. mesto v prvenstveni lestvici.
 
V nedeljo 7.10.2012 ob 11.00 uri NK Kolpa na domačem stadionu v Podzemlju gosti ekipo NK Bravo C.
  
Mlajši cicibani

Mlajši cicibani U8 pa so v nedeljo odigrali 2. prvenstveni turnir v črnomlju v organizaciji NK Bela krajina. Na turnirju je poleg NK Kolpe in domačina, igrala še NK Krka, ekipa NK Brinje C pa se tudi drugega turnirja ni udeležila. Naša najmlajša selekcija je na turnirju že prikazala boljšo igro in otroci že kažejo razumevanje osnovnih prvin nogometne igre, čeprav je požela dva poraza. Z rezultatom 3:1 jo je premagala ekipa NK Bela krajina, NK Krka pa z rezultatom 2:0.
 
3. prvenstveni turnir se bi moral predvidoma odigrati čez štirinajst dni v Grosuplju, kar pa ni verjetno, saj ekipa NK Brinje C v tem prvenstvu očitno ne bo natopala.