športno društvo NK Kolpa

Nadaljevanje 4. poletnega nogometnega turnirja Kolpa 2014 za mlajše selekcije, pod streho tudi turnir U11

Kljub muhastemu in izredno deževnemu poletju smo v šD NK Kolpa v nedeljo 31. 8. 2014  v svojem športnem parku v Podzemlju le uspešno zaključili letošnji   4. poletni nogometni turnir za mlajše selekcije z mednarodno udeležbo, na katerem so sodelovale še ekipe cicibanov U11.

CICIBANI U11

Na turnirju so tako nastopili cicibani ekip NK KOLPA, NK BELA KRAJINA, NK TREBNJE-IVANčNA GORICA in NK MOSTANJE  iz Karlovca, Hrvaške. Vse tekme so bile izredno napete, borbene in v duhu Fair playa. Po propozicijah so se ekipe sprva medsebojno razigrale vsak z vsakim. V drugem delu tekmovanja pa sta se prvi dve uvrščeni ekipi iz skupinskega dela pomerili v finalni tekmi, ostali dve pa v tekmi za osvojitev 3. mesta.
 
KONčNA UVRSTITEV: 

1.    NK Kolpa
2.    NK Bela krajina
3.    NK Trebnje-Ivančna gorica
4.    NK Mostanje (HR)

Na turnirju smo vsem sodelujočim ekipam podelili priznanja za sodelovanje, prvim trem ekipam pokale, ekipi NK Mostanje iz Hrvaške  priznanje za Fair Play, najboljšemu strelcu iz NK Trebnje-Ivančna gorica, Žiga Potokar, pa priznanje in pokal.

Vsem sodelujočim ekipam želimo veliko športnih užitkov in uspehov v prihajajoči tekmovalni sezoni ter si želimo, da se čez leto dni, na tradicionalnem že  5. poletnem nogometnem turnirju za mlajše selekcije, zopet srečamo. 

Na koncu se bi radi zahvalili vsem, ki so pomagali pri izvedbi navedenega turnirja, organizacijskemu odboru, selekciji  U11, trenerjem, vodjem selekcij, staršem, in drugim, še posebej Gostilni Pezdirc iz Semiča oz. Andreju Pezdirc, ki je poskrbel, da so imeli  naši igralci in gosti na obeh turnirjih toplo malico, ostali pa dobrote iz žara, ter drugim, ki smo jih morda nehote pozabili.