športno društvo NK Kolpa

NOGOMETAŠI IGRALI TUDI V čASU VINSKE VIGREDI

čLANI
članska ekipa NK KOLPA je v 22. krogu doma gostila NK BRAVO šTUDENT. Tridnevna, največja, belokranjska, turistično-gostinska prireditev Vinska Vigred je pustila posledice pri domačih igralcih. Gostje so slavili zmago z minimalnim rezultatom 0:1 (0:0).
Zapisnik tekme:
http://www.mnzljubljana-zveza.si/index.cfm?akc=zapisnik&liga=400&zapisnik=23328

MLADINCI
Ekipa mladincev U-18 je v 18. krogu gostovala pri zadnjeuvrščeni ekipi FC Ljubljana. Z visoko zmago v gosteh 0:7 (0:3) so Kolpini mladinci napovedali oster boj za prvo mesto na lestvici. Sedaj za prvo uvrščenim Kočevjem zaostajajo le točko. Bravo, fanti!
Zapisnik tekme:


MLAJšI DEčKI U-12

Ekipa mlajših dečkov U-12 se je v 19. krogu na domačem igrišču pomerila proti ekipi NK Arne Tabor. Od možnih dvanajst točk so osvojili devet. Rezultati 9:1, 4:1 in 4:1, tri zmage za dečke iz Kolpe in ena zmaga 1:4 za goste.
 
CICIBANI U-10
Ekipa Cicibanov U-10 je v  12. krogu doma gostila cicibane iz NK Mirna. Gostje so bili uspešnejši in domov odnesli tri točke, rezultat 2:3 (0:1)

CICIBANI U-9 KOLPA OSVOJILI 1. MESTO V SKUPINI IN SE UVRSTILI NA ZAKLJUčNI TURNIR

V tekmovalni sezoni 2010/2011 se je z izvedbo zadnjega 8. turnirja cicibanov U9 v nedeljo  22.5.2011 v organizaciji NK Krka v Novem mestu končalo prvenstveno razigravanje v skupini za našo ekipo. Naši cicibani so ves del prvenstva držali 1. mesto v skupini, vendar sta se jim na koncu zelo približali zasledujoči ekipi NK Bela krajina in NK Krka. NK Kolpa ponujene priložnosti in cilja osvojitve 1. mesta v skupini ni izpustila iz rok ter je zadnji turnir odigrala zelo odgovorno.
Na zadnjem turnirju so poleg ekipe NK Kolpa sodelovale tudi ekipe NK Bela krajina, NK Krka in NK Kočevje-Veliko Lašče. NK Kolpa je turnir odigrala v visokem ritmu in  prepričljivo premagala vse nasprotnike, in sicer  NK KRKA z rezultatom 2:0,   NK BELA KRAJINA z rezultatom 4:3 in NK KOčEVJE-VELIKO LAščE z rezultatom 1:0. Selekcija NK Kolpa je tako na turnirju osvojila 1. mesto in zbrala vseh 9 točk.
S tem popolnim izkupičkom točk so cicibani  U-9 NK Kolpa povečali svoje vodstvo v skupini 2, s čimer so v prvenstvu suvereno osvojili dokončno I. mesto v skupini in se uvrstili na zaključni turnir  za prvaka MNZ Ljubljana, na katerem bo sodelovalo 7. ekip, zmagovalcev svojih skupin. čestitke ekipi in trenerju.