športno društvo NK Kolpa

OD SEZONE STA SE POSLOVILI TUDI SELEKCIJI U7 IN U15

Včeraj sta se od letošnje sezone skupaj poslovili še naša najmaljša in najstarejša ekipa U7 in U15.
Selekcija U7 je skozi vse leto, pod vodstvom trenerja Doriana Josipovića, spoznavala nogometne veščine in se urila mnogih osnovah. Fantje so včeraj v Športnem parku Podzemelj uživali na zelenici, ko so proti svojim očetom pokazali, kaj so se naučili skozi sezono. Očetje (in mamice) so bili prav navdušeni, kaj vse njihovi fantje zmorejo.

Selekcija U15 je v letošnji sezoni s trenerjem Vasilijem Dornižem tekmovala v 2. ligi MNZ Ljubljana. Na koncu sezone so fantje dosegli 4. mesto na lestvici, lahko pa tudi pohvalimo naša dva odlična strelca, Davida Vrbanca, ki je s 33. goli zasedel 3. mesto na lestvici in Filipa Fajdigo, kateri je s 24. zadetki pristal na petem mestu lestvice strelcev. Vse to jima je seveda uspelo ob podpori celotne ekipe, ki je skupaj dihala v vseh “vlogah” na igrišču. Včeraj je ekipa odigrala še tekmo proti staršem, kateri pa se kljub neznosni vročini in sparini niso kar tako pustili zmagati in na koncu tekme so bili vsi srečni, saj je bil končni razultat izenačen.

Večer smo zaključili s prijetnim druženjem ob dobrotah z žara in le tega je z odličnim igranjem na harmoniko popestril igralec selekcije U15 Adnan Mehadžić.

Po krajšem premoru se bodo mlajši in starejši nogometaši začeli pripravljati na novo sezono, katera pa bo kot vedno nov izziv tako za trenerje kot tudi za igralce.

Imejte lepe počitnice, spočijte se in naužite veliko energije ter se vidimo zelo kmalu!

Trenerja
Dorian in Vasko