športno društvo NK Kolpa

OTVORITEV NOGOMETNEGA IGRIŠČA V SEMIČU

ŠD NK Kolpa je leta 2020 v upravljanje prevzela travnato igrišče v Semiču, katero je bilo zgrajeno v letu 2009. V vseh teh letih smo igrišče in okolico vestno vzdrževali in spravili na nivo, da lahko na njemu izvajamo zelo kvalitetne treninge in tekme.

V soboto 17.06.2023 pa smo, v sklopu otvoritve novih športnih površin v Semiču, izvedli revijalni turnir selekcije U10. Na turnirju so sodelovale poleg domače NK Kolpa še ekipe NK Trebnje, NK Krka ter NK Šentjernej. Ob čudovitem vremenu ter krasnem vzdušju otrok in staršev, so mladi nogometaši odlično zastopali barve svojih klubov. Starši in navijači so lahko uživali v odličnih medsebojnih tekmah ter videli kar nekaj dobrih akcij zaključenih z zadetki. Ekipe so na koncu prejele priznanja za sodelovanje na turnirju. V veliko čast nam je bilo, da se je turnirja udeležil in priznanja podelil otrok ŠD NK Kolpa Vito Plut, kateri trenutno igra za malteški klub Gudja United. Igralci ter trenerji so se razšli z glasnim športnim pozdravom ter močnim stiskom rok.

Ob tej priložnosti se iskreno zahvaljujemo Občini Semič, vsem sponzorjem za pomoč za izvedbo vseh gradbenih, vzdrževanih ter ostalih del, ekipam za udeležbo na turnirju ter vsem, ki ste pomagali, da smo ta dogodek uspeli odlično izpeljati.
Sponzorji:
Občina Semič, GP Cona, Toki, Klimax, Top Dom, Dan Küchen, Petrol, Ogulin Marjan s.p., Okrepčevalnica pri Matičku, BKM Dušan Bezek, Repromat, Don Don, AH Križman, Trgoles d.o.o., Žaga bar.

Verjamemo, da bomo v prihodnjih dneh, mesecih, letih še naprej uspešno upravljali ter igrišče koristili tako za mlade nogometaše kot tudi za rekreativne igralce nogometa.

ŠD NK Kolpa