športno društvo NK Kolpa

PODPISANA POGODBA ZA UREDITEV IGRIŠČA Z UMETNO TRAVO V PODZEMLJU

Na Občini Metlika so v sredo 06.09.2023 podpisali gradbeno pogodbo za ureditev nogometnega igrišča Podzemelj. V sklopu naložbe bodo uredili nogometno igrišče z umetno travnato površine 80 krat 60 metrov. Pred polaganjem umetne trave bo urejena ustrezna drenaža za odvajanje padavinske vode, predvidena je tudi izgradnja kabelske kanalizacije za razsvetljavo igrišča.

Vrednost pogodbenih del, ki se bodo izvajala v tem in prihodnjem mesecu, znaša 175.388 evrov z DDV. Naložbo bo v višini 96.380 evrov financirala Občina Metlika, 30.000 evrov bo prispevala Nogometna zveza Slovenije, preostanek pa bo zagotovilo Športno društvo Nogometni klub Kolpa.

»Z investicijo želimo izboljšati športno infrastrukturo, zagotoviti pogoje za vadbo in tekmovanja, predvsem pa pridobiti ustrezne športne površine, namenjene treningom, rekreaciji in aktivnemu preživljanju prostega časa,« so še sporočili z metliške občine.

Upamo in verjamemo, da bo zvok bagerjev in ostale gradbene mehanizacije kmalu “zahrumel” in da se bodo dolgo pričakovana dela pričela ter zaključila v čim krajšem možnem času!