športno društvo NK Kolpa

Poletne aktivnosti pri ŠD NK Kolpa v Podzemlju

» V. poletni nogometni turni za mlajše selekcije Kolpa 2015«

Po koncu šolskih poletnih počitnic, v poletnem premoru med tekmovalnih sezonah ter nekako po koncu pripravljalnega trening obdobja za prihajajočo  tekmovalno sezono  2015/2016, bo mladim nogometnim nadebudnežem še kako manjkalo nogometnih tekem. Morda bo tik pred začetkom novega prvenstva dobrodošla nogometno tekmovalna aktivnost, ki jo tradicionalno pripravljamo v šD NK Kolpa, v kateri se bodo otroške selekcije preizkusile na začetku tekmovalnega prvenstva. Sigurno se sprašujete kaj mislimo s tem? Vabimo Vas na naš turnir za selekciji mlajši dečki U13 in cicibani U11, ki ju bomo organizirali v dobro otrok in seveda nogometne igre nasploh.šD NK Kolpa  Vas vabi na 5. poletni mednarodni nogometni turnir mlajših selekcij, ki se bo odvijal soboto 22. in v nedeljo 23.8.2015. Tekme se bodo igrale na glavnem igrišču kluba z naravno travo v Podzemlju. število ekip je omejeno, zato bo upoštevan vrstni red prijav. Zainteresirane naprošamo, da si naš turnir umestite v poletni pripravljalni program in se čim prej prijavite in si s tem zagotovite udeležbo na turnirju.  Mlajši dečki U13 bodo igrali po novem sistemu 8+1.

 KDAJ:   v soboto dne 22. 8. 2015  (mlajši dečki U13, igralci letnika 2003 in mlajši)
                v nedeljo dne 23. 8. 2015 (cicibani U11, igralci letnika 2005 in mlajši)      

 KJE:  športni park šD NK Kolpa v Podzemlju, občina Metlika, Bela krajina, Slovenija     

                   

VETERANSKA SEKCIJA

»  2. BOHNARJEV VETERANSKI TURNIR 2015«
 
Veteranska selekcija šD NK Kolpa pa bo nadaljevala z organizacijo memorialnega veteranskega nogometnega  turnirja  v spomin svojega prvega nogometnega vratarja Jože Jakliča-Bohnarja, ki se je v sredini 90. let smrtno ponesrečil.
 

V soboto dne 15. 8. 2015 bo na stadionu v Podzemlju tako organiziran memorialni nogometni turnir veteranskih nogometnih selekcij z imenom»BOHNARJEV VETERANSKI TURNIR«, za katerega se bomo še naprej zavzemali, da bo ostal tradicionalno v spomin preminulemu soigralcu.  

Na turnirju bodo poleg domače veteranske slekcije NK Kolpa sodelovale povabljene veteranske selekcije.