športno društvo NK Kolpa

POMEMBNI ZMAGI čLANSKE EKIPE IN EKIPE STAREJŠIH DEčKOV

 člani

članska selekcija  je  v desetem  krogu doma zmagala. V nedeljo ji je v goste prišla ekipa NK Litija. Po zaostanku iz prvega dela tekme z rezultatom 0:1, se je domača ekipa v drugem polčasu zbrala in tokrat, v veselje navijačev, v zadnjih minutah tekme uspela spreobrniti rezultat v svojo korist ter zmagala z rezultatom 2:1. Za NK Kolpa sta zadela Pezdirc Jože v 85' iz 11m in Pezdirc Matej v 94'.
 
Z zmago je naša selekcija napredovala po lestvici navzgor in zaseda 10. mesto.
 
Starejši dečki

Starejši dečki U14 so v osmem  krogu doma prav tako zmagali in vpisali pomembne tri točke. V soboto ji je v goste prišla ekipa Arne Tabor 69, kateri naši strelci niso prizanašali, saj je NK Kolpa zmagala z rezultatom 8:2 (4:0). Na tekmi je” hattrick” dosegel naš napadalec Aleš Kirin, ki je tudi prvi strelec lige.
 
Pomemba zmaga je  našo selekcijo na prvenstveni lestvici pomaknila na 9. mesto.  
 
Mlajši dečki

Mlajši dečki U12 pa so v osmem   krogu doma vnovično izgubili. V soboto ji je v goste prišla ekipa NK Brinje A, kateri so našim mlajšim dečkom spretno izmaknili vseh 12 točk, saj so zmagali v vseh štirih tekmah z rezultatom 1:4, 1:2, 0:2, 0:4.
 
Starejši cicibani

V tem krogu prosti, vendar vseeno obdržali visoko 4. mesto na prvenstveni lestvici.
  
Cicibani 

Mlajši cicibani U9 pa so v nedeljo odigrali IV. prvenstveni turnir v Novem mestu v organizaciji NK Krke. Na turnirju sta poleg NK Kolpe in domačina, igrala še NK Bela krajina in NK šentjernej. Naši cicibani pa so tokrat premagali le NK šentjernej, izgubili pa preostali dve tekmi.
(več sledi naknadno).