športno društvo NK Kolpa

POPOLN KOLPIN VIKEND POTRDILI ŠE SELEKCIJI U11 IN U13

Poleg selekcije U10 in članske ekipe, kateri sta domov prinesli zmagi, sta danes odigrali nov krog spomladanskega dela tudi selekciji U11 in U13.

Selekcija U11 je dopoldne v Šprtnem parku Podzemelj gostila ekipo iz NK Borovnica. Naša ekipa je odigrala zelo lepo tekmo, katera je bila prava “paša za oči”. Tekom celotne tekme smo izmenjali veliko podaj, vsi goli pa so bili plod kombinatorne igre. Prvi polčas smo končali z rezultatom 3:0, v drugem smo pa samo še stopnjevali željo po zmagi in tekmo uspeli dobiti z izidom 9:1.

Selekcija U13 pa je danes gostovala pri NK Zagorje. Ekipa je bila trdno odločena, da je v Zagorje prišla po zmago. V prvem polčasu smo si priigrali veliko priložnosti za zadetek, a žal nismo bili dovolj natančni pri zaključkih. Na odmor smo odšli z rezultatom 0:0. V drugem polčasu je ekipa odlično odigrala tako v obrambi kot v napadu in tik pred koncem tekme smo uspeli povesti. Kljub temu, da so domačini ves čas izvajali pritisk pred našim golom, se nam je uspešno uspelo obraniti in tekmo končati z rezultatom 0:1.
Strelec:
Nejc Hrovat

Kljub svoji majhnosti, smo lahko ponosni na vse in vsako selekcijo posebej! Čestitke mlajšim selekcijam, članom ter trenerjem za uspešno zaključen vikend!

Srečno in uspešno v naslednjem vikendu, naj se pravljica nadaljuje!