športno društvo NK Kolpa

PORAZI NA GOSTOVANJU, CICIBANI VNOVIčNO USPEŠNI

 
člani

članska selekcija  je  v devetem   krogu na gostovanju minimalno izgubila. V soboto je gostovala v Ljubljani-Vižmarje Brod, kjer jo je premagala domača ekipa NK Arne Tabor 69 z rezultatom 1:0 (0:0).  Rezultat ne pove veliko, saj je imela naša ekipa na igrišču pobudo in premoč, vendar kljub nevarnim strelom na gol in drugih priložnostih ter zastreljeni enajstmetrovki svojih priložnostih ni izkoristila in izgubila, saj je nasprotnik svojo priložnost izkoristil.
 
Poraz je našo selekcijo z neznatno točkovno razliko pomaknil na 13., predzadnje, mesto v prvenstveni lestvici.
 
V nedeljo 21.10.2012 ob 15.00 uri NK Kolpa na domačem stadionu v Podzemlju gosti ekipo NK Litija. Vabljeni na ogled
 
 
Starejši dečki

Starejši dečki U14 so v sedmem  krogu v soboto gostovali na Dobu pri Domžalah pri NK Roltek Dob, ki do tega kroga še ni prejel zadetka ter je vodil na prvenstveni lestvici. NK Kolpa je že po prvem polčasu zaostajala, saj je nasprotnik dvakrat zadel. V drugem polčasu po zaostanku 0:3 pa je naš igralec Kočevar Domen uspel izid znižati in zadeti za končnih 3:1.
 
Drugi zaporedni poraz ter skupno 5 točk ekipo NK Kolpo uvršča na 10. mesto v prvenstveni lestvici.
 
V soboto 20.10.2012 ob 12.30 uri NK Kolpa na domačem stadionu v Podzemlju gosti ekipo NK Arne Tabor 69.
 
 
Mlajši dečki

Mlajši dečki U12 pa so v sedmem   krogu v soboto odigrali težko tekmo v gosteh pri NK Rudar Trbovlje v Trbovljah. Vnovično se je pokazalo dejstvo, da zaradi naših infrastrukturnih nezmožnostih kvalitete treningov v jesenskem delu, ne zmoremo dovolj kvalitetno odigrati v gosteh na umetni travi in  napram ekipam treniranih na umetni travi, kar je očitno nasprotnikova velika prednost. Nasprotnik nas  je na naše presenečenja premagal v vseh štirih tekmah. Rezultati tekem 6:0, 1:0, 4:2, 1:0.

Kljub porazu ekipa  NK Kolpa zaseda 10. mesto v prvenstveni lestvici.
 
V soboto 20.10.2012 ob 10.30 uri NK Kolpa na domačem stadionu v Podzemlju gosti ekipo NK Brinje A iz Grosuplja.
 
  
Starejši cicibani

Starejši cicibani U10  pa so v sedmem   krogu v nedeljo odigrali tekmo v gosteh pri NK Kočevje v Kočevju. Selekcija je čvrstega gostitelja minimalno premagala z rezultatom 1:2 (0:1).
 
NK Kolpa zaseda odlično 2. mesto v prvenstveni lestvici.
 
V prihajajočem vikendu je selekcija PROSTA in ne igra.
 
  
Mlajši cicibani 

Mlajši cicibani U8 pa so v nedeljo odigrali 3. prvenstveni turnir v Novem mestu v organizaciji NK Krke. Na turnirju je poleg NK Kolpe in domačina, igrala še NK Bela krajina, ekipa NK Brinje C pa se tudi tretjega turnirja ni udeležila, saj naj bi odstopila iz tekmovanja. Naša najmlajša selekcija pa je tokrat na turnirju že prikazala tudi rezultatski napredek, kar je v prejšnjih turnirjih že nakazovala.  V lokalnem derbiju z NK Belo krajino je odigrala neodločeno 1:1, medtem ko je ekipa iz NK Krke še premočna, saj so naši mlajši cicibani izgubili 3:0.