športno društvo NK Kolpa

POROčILO O TEKMAH V MINULEM VIKENDU

 

 

CICIBANI U9 – SKUPINA 4 (KOčEVJE)

Naši mladi nogometaši so v nedeljo odigrali prvenstveni turnir v Kočevju, kjer so se poleg domačinov, pomerili še z ekipama iz Novega mesta in šmarjeških Toplic. Naši so pokazali nekaj dobrih akcij in pokazali še veliko prostora za napredek. Za nekatere je bil to celo prvi prvenstveni nastop v dresu NK Kolpe. čESTITAMO! V soboto pa jih že čakajo nove tekme, saj bodo iste ekipe gostili doma v Podzemlju.

CICIBANI U11 – (NK KOLPA : Dren Vrhnika)

Igralci, ki vadijo pod vodstvom Dejana Kolenca so doma gostili ekipo Dren Vrhnike. šlo je za nekoliko težji preizkus kot prejšnji teden proti Extremu iz Ribnice. Tokrat se je našim fantom poznala razlika v starosti, tako da fizično niso mogli parirati nasprotniku. Vendar so zato po tehnični plati prikazali precej več od gostov in ne glede na to, da se rezultati v tej selekciji ne beležijo, dvoboj končali zelo izanačeno.

MLAJšI DEčKI U13 – (NK KOLPA : Interblock) 3:2

2x štukelj Jakob
1x Lukek David

Velik uspeh pa je uspel selekciji U13, saj je v 1. ligi prišla do prve zmage. Proti Interblocku so potrdili tisto, kar smo napovedovali, da bodo iz tekme v tekmo boljši in nevarnejši za svoje nasprotnike. Za naše je dvakrat zadel štukelj Jakob, enkrat pa je bil uspešen Lukek David. To je bilo dovolj za zmago s 3:2. Vse čestitke fantom za prvo zmago v sezoni!

STAREJšI DEčKI U15 – (Kamnik : NK KOLPA) 2:0

Starejši dečki so odigrali tekmo s Kamnikom in na derbiju doživeli poraz z 2:0. To je bil njihov prvi letošnji poraz, vendar jih od vrha ne oddaljuje veliko, saj za 1. mestom zaostajajo zgolj tri točke. Naslednjo tekmo bodo odigrali doma proti Svobodi iz Kisovca.

MLADINCI U19 – (NK KOLPA : Jevnica) 5:1

2x Hudelja Jure
1x Janjac Karlo, Frankovič Žiga, Drab Alen

Mladinci še naprej ostajajo pri 100% izkupičku. Tokrat so premagali ekipo Jevnice. Prikazali so dobro igro in so kljub prejetemu rdečemu kartonu, z igralcem manj uspeli zadeti še dvakrat. Zdaj jih čaka gostovanje v Moravčah. Želimo jim, da se niz zmag podaljša.

čLANI – (NK Ihan : NK KOLPA) 1:1

1x Brčina Davor

člani so še drugič zapored remizirali z 1:1. V prvem polčasu so po zadetku Davorja Brčine povedli z 1:0 in vodstvo držali do 55. minute, ko je glavni sodnik pokazal na 11-metrovko. Domači igralci Ihana so tako uspeli izidi poravnati na 1:1. Do konca tekme so naši še dvakrat zatresli okvir vrat, nekajkrat pa je odlično posredovala domača obramba. Kljub pritisku naših igralcev bi Ihan kaj lahko prišel do zmage. V ene zadnjih akcij na tekmi se je domači napadalec sam znašel pred vrati Kolpe, vendar je z bravurozno obrambo postregel Ivec Aleš, tako da je izid ostal nespremenjen in točka je odšla v Podzemelj.

Naša članska ekipa pa je na gostovanje prvič odšla tudi v enotni opremi, ki sta jo prispevala Cvetličarna Brinc in Trsničarstvo Žugelj. HVALA!

Naslednja tekma pa jih čaka že v sredo, ko bodo v okviru MNZ POKALA LJUBLJANA, gostovali pri tretjeligašu v Komendi. Tekma bo ob 16:30.