športno društvo NK Kolpa

PRIHAJAJOčI VIKEND V PODZEMLJU BO NEKAJ POSEBNEGA!

 

V tem vikendu, sledijo nove tekme naših selekcij, ena tekma pa bo prav posebna. Več o tem kasneje. Najprej začnimo z najmlajšimi.

Selekcija U11 se bo pod vodstvom Dejana Kolenca v soboto odpravila na gostovanje v Ribnico, kjer bo odigrala tekmo z domačim Extremom. Naša najštevilčnejša selekcija bo v mestu suhe robe pokazala svoj razkošni talent.

Selekcija U13 bo v nedeljo pod vodstvom ‘Elota’ odšla na težko gostovanje v Grosuplje. Nogometna šola Brinja je postala ena izmed najboljših v Sloveniji, zato naši mladi fantje s tekme proti Grosupeljčanom lahko odnesejo veliko novih izkušenj za v bodoče.

Selekcija U15 bo pod vodstvom Vasilija Dorniža, doma gostila Termit Moravče. Na prvi tekmi so premagali igralce šmartnega kar z 8:0. Ta tekma pa bo uvod v dogajanje, ki bo sledilo pozno popoldne.

 

članska ekipa se bo namreč pomerila z večnimi tekmeci iz Kočevja, ki so trenutno prvi na lestvici v Regionalni Ljubljanski ligi. Naša ekipa pa bi se z zmago lahko vrnila nazaj na sam vrh. Tekme teh dveh ekip so vseskozi napete, tako da se tudi na naslednji tekmi, ki bo odigrana v soboto ob 17:00, obeta srdit boj za vsak meter igrišča.

       

Tekma pa bo nekaj posebnega, saj se bo na tej tekmi od aktivnega igranja članskega nogometa poslovil legendarni kapetan ekipe Jože Pezdirc, ki se je kot nogometaš registriral 22. 8. 1991, v tekmovanju ostal celih 27 let, ter bo 8.9.2018 zaključil kariero aktivnega nogometaša in prešel v veteransko sekcijo.

Za našega kapetana pripravljamo posebno presenečenje, saj je vrsto let dajal vse za ta klub. Odigral je številne tekme v 4.ligi, 3.ligi (ZAHOD in CENTER), tudi v pokalih, MNZ Ljubljana in v državnem pokalu Slovenije. Za vse nepozabne trenutke se mu ISKRENO ZAHVALJUJEMO in mu želimo vse najboljše tudi v bodoče, ko bo prestopil v veteransko selekcijo in tako ostal povezan s klubom.

VABIMO VAS NA TEKMO KOLPA – KOčEVJE, KI BO HKRATI POSLOVILNA TEKMA NAšEGA KAPETANA JOŽETA PEZDIRCA!

V videu pa še legendarni zadetek Jožeta Pezdirca iz tekme proti Bledu za zmago s 4:3 v zadnji sekundi tekme.
https://www.facebook.com/1619870278288830/videos/1697390613870129/