športno društvo NK Kolpa

PRIPRAVLJALNA TEKMA PREKINJENA

članska ekipa je danes odigrala drugo pripravljalno tekmo in sicer z ekipo NK Brežice na stadionu v Brežicah. NK Kolpa so zastopali: Drkušič Sašo, Kolenac Dejan, Pezdirc Jože, Turk Damjan, štukelj Uroš, Končar Miha, Kralj Jani, Muharemoviæ Emir, Petrušič Petar, Jambrošič Mihael, štubljar Goran, Jaklič Klemen, Dimitrijevič Mile in Fabina Josip. Ekipo je vodil trener Brane Vrščaj, na klopi pa sta bila še fizioterapevt šebok Nikola in tehnični vodja ekipe Dimitrijevič Milan.

Tekmo je vodil le en sodnik, ki je že od začetka tekme dopuščal nekoliko preostro igro. V drugem polčasu se je intenzivnost prekrškov zelo povečala in v 70. minuti je sodnik srečanje prekinil ob rezultatu 3:5. Za NK Kolpa so zadeli: Kralj Jani v 23. in 39. minuti, Muharemoviæ Emir v 30. in 36. minuti, ter štubljar Goran v 34. minuti. Za domačine pa: Vukosavljevič v 43. minuti, Žerjav v 48. minuti in Žmavc v 65. minuti.

Vtise iz tekme lahko strnemo: NK Kolpa je bil boljši nasprotnik, srečanje pa bo potrebno čimprej pozabiti, ker za grobo igro pri obeh ekipah ne more biti opravičila. 

Tekmo si je ogledal tudi Jure Petric, dosedanji kapetan mladinske ekipe NK Kolpa, skupaj s trenerji NK Krško. Iz neuradnih virov se sliši, da želijo v NK Krško poleg Jureta še kakšnega mladinca iz Podzemlja.