športno društvo NK Kolpa

Prisotnost ekip NK Krka v športnem parku v Podzemlju

šD NK Kolpa in NK Krka sta v letošnjem poletju sklenila športno sodelovanje na dogovorjenih, enakovrednih, obojestransko koristnih in odkritih osnovah za oba kluba. Sodelovanje naj bi pomenilo nastavitev učinkovitih vzvodov za napredek nogometnih klubov, napredek kakovostnih ter vrhunskih nogometašev in navsezadnje zdrav razvoj nogometa v prihodnje v dolenjski regiji in v Beli krajini.

V športnem parku v Podzemlju bo enkrat tedensko trenirala članska ekipa NK Krka, njihovi kadetski in mladinski selekciji pa bosta odigrali nekaj prvenstvenih tekem 1. kadetske/mladinske lige NZS na našem stadionu z naravno travo. Tako smo v Belo krajino pripeljali nogometne tekme najvišjega tekmovalnega ranga za mlajše selekcije.

V soboto 1. 8. 2015 s pričetkom ob 14.00 uri sta prvo prijateljsko nogometno tekmo odigrali ekipi domače članske selekcije NK Kolpa in mladinske selekcije U19 NK Krka. Rezultat tekme je bil prijateljski 2:2 (0:1). S to tekmo je mladinska selekcija NK Krka odigrala zadnjo pripravljalno tekmo pred začetkom nogometnega prvenstva. V naši članski selekciji, ki je še v fazi oblikovanja in popolnitve, pa so se predstavili že nekateri novi igralci.

   

 

Že prihodnji vikend, v soboto 8.8.2015, se bo v Podzemlju začelo nogometno prvenstvo sezone 2015/2016. Odigrani bosta tekmi 1. slovenske kadetske lige med domačinom  NK KRKA : NK INTERBLOCK s pričetkom  ob 16.00 uri in 1. slovenske mladinske lige med domačinom  NK KRKA : NK INTERBLOCK  s pričetkom  ob 18.00 uri. 
 

Vabljeni na ogled. Vstop prost.