športno društvo NK Kolpa

Prva domača članska tekma v sezoni 2020-2021, mlajše selekcije pa zmagovito

članska ekipa se je v soboto v športnem Parku Podzemelj na prvi tekmi RLL v sezoni 2020/2021 pomerila z ekipo ND Slovan.

Naša ekipa je v dvajseti minuti povedla z 1:0, vendar pa so nasprotniki zelo hitro izenačili in povedli z 1:2, kar je bil tudi končni izid 1. polčasa. Na začetku 2. polčasa je naša ekipa, z drugim zadetkom odličnega Aleša Kirina, uspela rezultat izenačiti. Nasprotna ekipa je igrala precej grobo igro in žal je zaradi hudega udarca v glavo, našega najboljšega strelca Aleša z igrišča morala odpeljati reševalna ekipa . Do konca tekme so se naši fantje borili po najboljših močeh, a so nasprotniki uspeli tik pred koncem tekme zatresti našo mrežo in dosegli so zmago z rezultatom 2:3.

Za našo ekipo je zadel Aleš Kirin (2x)
čestitke ekipi.

Iz bolnišnice pa novica, da Aleš ni zadobil hude poškodbe in bo danes že odpuščen v domačo nego. Alešu želimo čim prejšnje okrevanje ter vrnitev na nogometno zelenico .

e
Selekcija U-15 je v nedeljo v športnem parku Podzemelj gostila ekipo Interblock B iz Ljubljane.
Tako kot v preteklem vikendu, je tudi tokrat naša ekipa blestela na igrišču in že po prvem polčasu vodila z 7:1. V drugem polčasu se je nato nasprotnikova mreža zatresla še trikrat in tako je selekcije U-15 dosegla novo, visoko zmago z rezultatom 10:2.
Za našo ekipo so tokrat zadeli:
Jakob štukelj (4x)
Kristjan Hudorovič (2x)
Teo Hudorovac (2x)
David Lukek
Lan Jerina

čestitke igralcem in trenerju

Selekcija U-13 je bila v temu vikendu edina naša ekipa, katera je tekmo odigrala v gosteh in sicer je danes popoldne gostovala pri ekipi Krim RollJet v Ljubljani.
Trener je pred začetkom tekme fante odlično zmotiviral, saj je naša ekipa že v prvem polčasu domači ekipi pokazala odlično pokrivanje v obrambi in oster napad ter dobila prvi polčas s kar 0:5. V drugem polčasu so se fantje obranili vseh nasprotnikovih poskusov in tekmo privedli h koncu z zmago 0:5.
Strelci:
Anej Vrbanič (2x)
Erik Bukovec (2x)
Lan Ogulin

Bravo ekipa in trener

Po dolgih letih premora, smo v letošnji sezoni ponovno sestavili selekcijo U-12.
Danes popoldne je ekipa, pod vodstvom trenerja Dejana Kolenca, v športnem parku Podzemelj odigrala prvo tekmo v jesenskem delu tekmovanja v sezoni 2020/2021 proti ND Slovan.
Naša ekipa je že v prvem polčasu pokazala uigrano in borbeno igro, kmalu povedla z 1:0 ter polčas končala z minimalno prednostjo 3:2. V drugem polčasu nasprotniki niso imeli možnosti, da bi našo ekipo nadigrali, saj so fantje z odlično in povezano igro v obrambi ter v napadu dosegli prvo, visoko zmago 6:3.
Strelci:
David Vrbanec (2x)
Erik Sodec
Filip Fajdiga
Kristian Turk
Nejc Pavlovič
čestitke ekipi in trenerju

okrevanje ter vrnitev na nogometno zelenico .