športno društvo NK Kolpa

PRVI S PRIPRAVAMI ZAčENJAJO čLANI

športno društvo Nogometni klub Kolpa je za prihajajočo tekmovalno sezono 2016/2017 sprejelo vseobsegajoči ambiciozni športni program in v tekmovanje pri panožni nogometni zvezi prijavilo 8 tekmovalnih selekcij (U8, U9, U11 – dve ekipi, U13, U15, U17, U19 in člani), kar je klub v zgodovini delovanja dosegel prvič. Program zajema delovanje nogometnih selekcij od najmlajših letnikov cicibanov pa do članske ekipe. Ključno za uspešno razvojno pot šD NK Kolpa, ki je botrovala zgradbi selekcijske piramide,  je zagotovo večletno sistematično delo šole nogometa.
Naši nogometaši z vztrajnim in dobro premišljeno začrtanim delom že pri najmlajših cicibanih, pa po dolgi poti do članov, gradijo in nadgrajujejo pripadnost nogometu in klubu ter medsebojni kolegialnosti. Odraz vsega tega je uspeh članske ekipe, ki bo že tretjo sezono zapored igrala v 3. slovenski nogometni ligi – center, v prihajajoči sezoni pa stremijo k izboljšanju že tako odličnega 7. mesta iz prejšnje sezone.
 
V ponedeljek 18. 07. 2016 bodo člani šD NK Kolpa pod vodstvom trenerja Roberta Filaka začeli s pripravami na tretjo zaporedno sezono v 3. slovenski nogometni ligi Center.
Tekom priprav bodo odigrali štiri pripravljalne tekme, in sicer z mladinci NK Krka, z NK Kočevje in NK Zrinjski (Ozalj). Zadnjo pripravljalno tekmo, ki bo služila kot končni test pripravljenosti na prvenstvo, pa bodo člani v Podzemlju v nedeljo, 14. 08. 2016 odigrali z belgijskim tretjeligašem K.F.C. Ham United (http://www.kfchamunited.com/index.php?option=com_content&view=article&id=405&Itemid=118). Tudi vse mlajše selekcije imajo po strokovnem programu že določene razporede priprav.