športno društvo NK Kolpa

SELEKCIJA MLAJŠIH DEčKOV U12 NA TURNIRJU V KAMNIKU

Igralci selekcije U-12 so se v nedeljo dne 5. 12. 2010 udeležili turnirja v malem nogometu, ki ga je organiziral KMN BAKOVNIK v Kamniku. Prijavili smo ekipo A in B, s čimer smo omogočili udeležbo in igranje vsem igralcem selekcije. Ekipa A je bila razvrščena v skupino B skupaj z ekipami NK Dolomiti Dobrava (nastopajo v I. ligi MNZ Ljubljana), NK Mengo 28 (nastopajo v III. ligi MNZ Ljubljana) in NK Tolmin (nastopajo v I. ligi MNZ Nova Gorica). Ekipa B pa je bila razvrščena v skupino D skupaj z ekipami ND Idrija (lanski zmagovalec RIN U10, nastopajo v I. ligi MNZ Nova Gorica), NK Vransko (nastopajo v II. ligi MNZ Celje) in NK Komenda (nastopajo v IV. ligi MNZ Ljubljana).

 
Obe naši ekipi sta prikazali na trenutke dober in všečen nogomet, vendar jim tokrat boljši nasprotniki, tudi na račun srečnega razpleta, niso dovolili preboj iz skupin. Ekipa A se je premagala kar sama, saj so fantje na trenutke pokazali popolnoma nerazumljive napake, padec koncentracije in seveda svojih priložnosti niso izkoristili, s čimer so si zapravili napredovanje iz skupine v izločilne boje. Ekipa B pa je odigrala tekme v enakem ritmu in se izredno srčno borila s tokrat boljšimi nasprotniki. Na tem prvem turnirju se je pokazala neuigranost igralcev pri postavitvi v malem nogometu, kar bodo na treningih v zimskem času zagotovo odpravili.

SKUPINA B
NK KOLPA A : NK MENGO 28   9:1
NK KOLPA A : NK DOLOMITI DOBRAVA   0:1
NK KOLPA A : NK TOLMIN  0:2

SKUPINA D
NK KOLPA B : ND IDRIJA 0:3
NK KOLPA B : NK VRANSKO 0:2
NK KOLPA B : NK KOMENDA 1:1

KONčNA LESTVICA:
NK KAMNIK
NK DOLOMITI DOBRAVA
NK DREN VRHNIKA
NK TOLMIN

Na koncu se je potrebno zahvaliti vsem staršem igralcev, ki so v celoti pokrili stroške udeležbe na turnirju in opravili prevoze.