športno društvo NK Kolpa

SELEKCIJA U13 SKUPAJ Z EKIPO NK BRAVO ZAKLJUČILA SEZONO

Selekcija U13 je danes v Športnem parku Podzemelj odigrala še zadnjo tekmo v sezoni 2023/2024. Tokrat smo gostili ekipo NK Bravo. Prvi polčas sta obe ekipi odigrali zelo enakovredno, kar je bil tudi izid polčasa in sicer 2:2. V drugem polčasu smo sicer uspeli povesti, a žal je na koncu nekoliko zmanjkalo in tekmo smo zgubili z rezultatom 3:6.
Strelci:
Tin Ramuščak
Vito Per
Patrik Simonič

Po tekmi smo skupaj z ekipo NK Bravo in našimi ter njihovimi starši izvedli še zaključek sezone. Najprej smo se vsi lepo okrepčali, potem pa so sledile tekme otrok in staršev, očetov. V obeh dvobojih ni manjkalo lepih akcij in na igrišču je prevladovalo uživanje tako staršev kot otrok. Otroci so se po tekmi razveselili še odličnega sladoleda, za katerega se zahvaljujemo slaščičarni Pri Neđotu.

V veliko veselje in čast nam je bilo na zaključku gostiti našega uspešnega igralca in otroka NK Kolpa Luko Kambiča, kateri bo v novi sezoni tekmoval pri NK Domžale. Luka je fantom dal kar nekaj dobrih napotkov in jim izrekel veliko pozitivnih misli za nadaljevanje kariere.

Hvala vsem fantom za uspešno zaključeno sezono, staršem za podporo, udeležbo in glasno navijanje na tekmah ter potrpljenje skozi vso celo leto.

Želim vam lepe počitnice in veliko uspehov v novi sezoni!
Trener Elvir Džemić