športno društvo NK Kolpa

SLABŠI TEDEN ZA NOGOMETAŠE NK KOLPA

čLANSKA EKIPA IZGUBILA

člani so v 8. krogu gostovali pri NK ARNE TABOR  in izgubili s 4:2.


TUDI KADETI IZGUBILI

Kadeti so v 7. krogu gostovali pri NK ANET DOL  in prav tako izgubili s 4:2.

MLAJšI DEčKI U-12, OSVOJILI 4 TOčKE

Mlajši dečki selekcija U-12 so v 6. krogu gostovali pri NK SLOVANU na Kodeljevem,  in enkrat zmagali, enkrat odigrali
neodločeno, ter dvakrat izgubili (3:1, 2:2, 4:0, 1:5). Od možnih 12 točk so osvojili 4 točke.

SELEKCIJA STAREJšI CICIBANI U-10 DOŽIVELA PRVI PORAZ

Selekcija STAREJšI CICIBANI U-10, je v soboto 03.10.2009 ob 13.00 uri v  5. kolu skupine E gostovala v Novem mestu pri NK Krki. Naši cicibani so z ekipo NK Krka igrali enakovreden nogomet. Domača selekcija pa je tekmo dobila ob realizaciji strelov na gol v prekinitvah, saj so našo obrambo trikrat premagali iz prostih strelov. NK KRKA je tako premagala našo selekcijo z rezultatom
3:1 (2:1). Kljub porazu pa je potrebno pohvaliti našega napadalca  Tonita PLUTA, ki se je hrabro boril z obrambo nasprotnika in prispeval še lep gol iz igre, ko je "lobal" nasprotnega vratarja. V naslednjem kolu igramo doma lokalni "derbi" z NK Bela krajina.

SELEKCIJA MLAJšI CICIBANI U-8 OSVOJILA DRUGO TURNIRSKO ZMAGO

Selekcija MLAJšI CICIBANI U-8 je v nedeljo 04.10.2009 ob 12.00 uri sodelovala na III. turnirju skupine 1 v Kočevju pri organizatorju NK Kočevje in dosegla še drugo turnirsko zmago. Naša selekcija je turnir spet začela v visokem ritmu in zagonu in suvereno premagala selekcijo NK Krka z rezultatom 3:1, NK Bela krajina A z rezultatom 5:0, v tekmi z  NK Kočevje pa je našim igralcem spet zmanjkalo moči in niso mogli doseči gola tako, da se je tekma končala z rezultatom 0:0. Selekcija je na turnirju osvojila 1. mesto in zbrala skupaj 7 točk. S tem izkupičkom točk so naši mlajši cicibani  U-8 obdržali vodstvo v skupini 1 in pred drugo uvrščeno ekipo NK Krka v skupini povečali razliko na 7 točk. Selekcija je na dobri poti, da v jesenskem delu tekmovanja obdrži prvo mesto v skupini.