športno društvo NK Kolpa

SLOVENIJA KAMP; NAJVEčJI VSESLOVENSKI NOGOMETNI KAMP ZA MLADE; V PODZEMLJU

šPORTNO DRUšTVO NOGOMETNI KLUB KOLPA iz Podzemlja
od ponedeljka, 06. 07. 2015, do petka, 10. 07. 2015,
na nogometnem igrišču v Podzemlju pri Metliki
organizira drugo izvedbo vseslovenskega poletnega nogometnega kampa za dečke in deklice

od letnika 2002 do letnika 2008,
imenovanega
 
SLOVENIJA KAMP
NAJVEčJI VSESLOVENSKI NOGOMETNI KAMP ZA MLADE

DO 12. 06. 2015 PRIJAVLJENIH ŽE 30 UDELEŽENCEV
IZKORISTITE UGODNOSTI DO 20. 06. 2015

SPLETNA PRIJAVNICA
http://www.s-kamp.si/index.php/prijavnica2015
 

Z izvedbo projekta »SLOVENIJA KAMP 2015« bo otrokom ponujen nepozaben počitniški dogodek, kjer bosta glavni vodili nogomet in druženje ob številnih prostočasnih dejavnostih. Rdeča nit letošnjega kampa je poleg spoznavanja nogometnih vsebin tudi  spoznavanje naravnih in kulturnih znamenitosti Slovenije na temo »Moja Slovenija«.

Na kampu bo tako poleg nogometnih veščin otrokom ponujena tudi pestra ponudba poučnih prostočasnih dejavnosti za različne starostne skupine, kot so kopanje v reki Kolpi, kolesarjenje, lokostrelstvo, plezanje, srečanja z ambasadorji slovenskega nogometa, družabne in športne igre ter ostalo.
 
Največje prednosti projekta pred tujimi nogometnimi kampi po Sloveniji so bližina dogodka, vpetost v domače okolje, domači trenerji/vaditelji ter zabavni animatorji s svojim znanjem in izkušnjami.
 
Dan na kampu se bo začel ob 07.30 uri in se zaključil ob 17.00 uri, kar pomeni, da bodo otroci pet zaporednih dni preživeli aktivno, poučno in zabavno, s celodnevno oskrbo in z urejeno prehrano, »S-KAMP« pa bo udeležencem zagotovil tudi opremo za trening.
 

Zaključna prireditev za udeležence vseh 21 kampov po Sloveniji bo v LJUBLJANI NA STADIONU ŽAK-a (šiška), V SOBOTO, 11. 07. 2015.
Vse zainteresirane torej vabimo, da se v čim večjem številu udeležijo druge izvedbe NAJVEčJEGA VSESLOVENSKEGA NOGOMETNEGA KAMPA ZA MLADE na področju Bele krajine in svoje počitnice preživijo na nekoliko drugačen način.

Dodatne informacije glede programa, slikovno gradivo z lanskega kampa ter prijave so na voljo na http://www.s-kamp.si/  ali pri vodji kampa v Podzemlju.

Vodja S-kampa v Podzemlju pri Metliki
Darjan Spudič
040 866 892, darjan.spudic@gmail.com