športno društvo NK Kolpa

SPORED TEKEM ZA SOBOTO (15.9.) IN NEDELJO (16.9.) !


 

V tem vikendu bodo dejavne selekcije od U9 pa do članov. Na zelenicah nas čaka pestro dogajanje. Prvi bodo svojo tekmo v soboto zjutraj odigrali igralci ekipe U11, vikend pa bodo zaključili mladinci in starejši dečki, ki bodo svojo tekmo odigrali v nedeljo po kosilu.
 

CICIBANI U9 – SKUPINA 4 (KOčEVJE), 16.9 ob 13:00

Svoj prvi letošnji turnir bodo odigrali najmlajši, ki bodo odšli v Kočevje. Tam jih čakajo tekme z domačo ekipo Kočevja, s šD Tian in z NK šmarješke Toplice. Že naslednji teden, v soboto 22.9., pa jih čaka zaostali turnir v Podzemlju, ki je bil zaradi slabega vremena prestavljen.
 

CICIBANI U11 – (NK KOLPA : Dren Vrhnika), 15.9. ob 11:00

Selekcija do 11. leta starosti bo svojo prvo domačo tekmo igrala proti ekipi, ki je sestavljena iz dveh klubov. S skupnimi močmi selekcijo tvorijo igralci iz Drena in z Vrhnike. Naši mladi nogometaši bodo tako po Ribničanih, svoje moči merili še z nogometaši iz okolice Ljubljane.
 

MLAJšI DEčKI U13 – (NK KOLPA : Interblock), 16.9. ob 12:00

Svoje izkušnje v prvi ligi bodo še naprej nabirali naši mlajši dečki, ki bodo v Podzemlju gostili ekipo z Ježice. Nogometaši Interblocka so podobne kakovosti kot Grosupeljčani, proti katerim so se naši prejšnji vikend kar dobro upirali, zdaj pa jih čaka podobna tekma in nov zahteven preizkus.
 

STAREJšI DEčKI U15 – (Kamnik : NK KOLPA),16.9. ob 14:00

Na gostovanje v Kamnik odhaja trenutno naša najbolj vroča ekipa. Na lestvici zasedajo 2. mesto, tako da bodo v boju za vrh, igrali derbi proti domači ekipi Kamnika, ki zaseda 3. mesto z enakim številom točk. Med tednom so naši odigrali zaostalo tekmo proti ekipi Hermesa iz Ljubljane in jo premagali s kar 6:1. Tekma v nedeljo pa bo pravi test za naše nogometaše, da potrdijo svojo formo in tako domov prinesejo novo zmago.
 

MLADINCI U19 – (NK KOLPA : Jevnica), 16.9. ob 14:00

Mladinska ekipa, ki je v prvem krogu v Ljubljani premagala Olimpijo, z 1:0, je v 2.krogu počivala. Zdaj bodo polni energije lovili drugo zmago proti ekipi Jevnice, ki je v prejšnjem krogu prvič izgubila. Premagala jo je naša sosednja ekipa Bele krajine, z 2:1. Zdaj pa Jevnico čaka še druga belokranjska ekipa in upajmo, da bodo naši mladinci podobno uspešni kot črnomaljski.
 

čLANI – (NK Ihan : NK KOLPA), 15.9. ob 16:30

Naši člani odhajajo na gostovanje v Ihan. To bo srečanje dveh ekip, ki sta v letošnji sezoni najbolj strelsko navdahnjeni. Ihan je dosegel 12 golov, Kolpa pa 9. Na tekmi, kjer bomo očitno priča napadalnemu nogometu, držimo pesti za naše fante in upajmo da bodo po dveh tekmah brez polnega izkupička (poraz v Trbovljah in remi doma s Kočevjem), okusili slast zmage pri neugodnem nasprotniku, ki je v letošnji sezoni ekipo okrepil z nogometaši, ki premorejo prvoligaške in evropske izkušnje.