športno društvo NK Kolpa

Tradicionalni že 5. poletni nogometni turnir Kolpa 2015 za mlajše selekcije “pod streho”

V minulem vikendu smo organizator šD NK Kolpa izpeljali tradicionalni že 5. poletni nogometni turnir Kolpa 2015 za mlajše selekcije. Napram lanskemu deževnemu turnirju je letošnji minil v ugodnih vremenskih pogojih.

V soboto 22. 8. 2015  smo v svojem športnem parku v Podzemlju  izpeljala prvi dan  5. poletnega nogometnega turnirja za mlajše selekcije z mednarodno udeležbo. Glavni namen je dosežen, otroško druženje na igrišču in ob igrišču, ter seveda test pripravljenosti pred prihajajočo tekmovalno sezono, ki se za mlajše dečke  začne v nedeljo 30. 8. 2015. 

 MLAJšI DEčKI U13

Na turnirju so tako nastopili mlajši dečki ekip NK KOLPA, NK BELA KRAJINA, NK BARTOG TREBNJE, NK BREŽICE A, NK BREŽICE B in NK CROATIA 78 iz Žakanja, Hrvaška. Vse tekme so bile izredno napete, borbene in v duhu Fair playa, kar so s svojim prispevkom zagotavljali tudi naši sodniki. Po propozicijah in prilagojenih pravilih organizatorja so se ekipe medseboj pomerile po pravilih ligaškega tekmovanja, vsak z vsakim. 

   

    

   

Turnir U13 je zasluženo osvojila ekipa NK Brežice A, drugo mesto ekipa NK Bartog Trebnje, naša ekipa pa je zasedla tretje mesto.

   

Na turnirju smo vsem sodelujočim ekipam podelili priznanja in pokale za sodelovanje, prvim trem ekipam pokale in medalje, ekipi NK NK CROATIA '78 priznanje za Fair Play, najboljšima strelcema iz NK Bela krajina, Ilenič Mateju, in iz NK Brežic A, črpič Jakobu,  pa priznanje in pokal.

CICIBANI U11

V nedeljo 23. 8. 2015 smo nadaljevali še s turnirjem cicibanov U11.  Na turnirju so nastopili cicibani ekip NK KOLPA A, NK KOLPA B, NK BELA KRAJINA, NK KRKA LEV, Nš JASMIN KURTIÆ iz Novega mesta, NK BREŽICE in NK CROATIA 78 iz Žakanja, Hrvaška. Tudi tekme cicibanov niso zaostajale s športnimi užitki, borbene in v duhu Fair playa. Ekipe so bile razdeljene v dve skupini, ki so se medseboj razigrale.   V drugem delu tekmovanja pa so se ekipe po rezultatskem uspehu iz skupinskega dela pomerile za končna mesta na turnirju.  

   

Turnir U11 je zasluženo osvojila ekipa NK Krka Lev, drugo mesto ekipa NK Brežice, naša ekipa pa je tudi v cicibanskem turnurju osvojila tretje mesto.

Na turnirju smo vsem sodelujočim ekipam podelili priznanja  za sodelovanje, prvim trem ekipam pokale, ekipi NK NK CROATIA '78 priznanje za Fair Play, najboljšima strelcema iz NK Kolpa, Tin štriclju,  pa priznanje in pokal.

Priznanja najuspešnejšim sta podeljevala člana upravnega odbora šD NK Kolpa Roman Golobič in Emir Mahmutovič.  

    

    

Vsem sodelujočim ekipam želimo veliko športnih užitkov in uspehov v prihajajoči tekmovalni sezoni ter si želimo, da se čez leto dni, na tradicionalnem že  6. poletnem nogometnem turnirju za mlajše selekcije, zopet srečamo.
 
Na koncu se bi radi zahvalili vsem, ki so pomagali pri izvedbi navedenega turnirja, organizacijskemu odboru, selekciji  U13 in U11, trenerjem, vodjem selekcij, staršem, in drugim, še posebej našim sponzorjem, brez katerih prireditev ne bi uspela, predvsem pa  Gostilni Pezdirc iz Semiča oz. Andreju Pezdirc, ki je poskrbel, da so imeli  naši igralci in gosti na obeh turnirjih toplo malico, ostali pa dobrote iz žara.