športno društvo NK Kolpa

TURNIR MLAJŠIH CICIBANOV U-8 NA VRAŽJEM KAMNU PRI NK BELA KRAJINA
NK KOLPA ŽE UVRščENA V FINALE ZMAGOVALCEV SKUPIN MNZ LJUBLJANA
Spomladanski del tekmovalne sezone 2009/2010 za mlajše cicibane U-8 se je v nedeljo 25.04.2010 ob 10.00 uri nadaljeval na stadionu NK Bela krajina v Vražjem kamnu,črnomelj s VI. turnirjem skupine 1 .Medobčinske nogometne zveze Ljubljana.

Na turnirju so poleg ekipe NK Kolpa sodelovale ekipe NK Bela krajina A, NK Krka in NK Kočevje. NK Kolpa, katera je imela na tekmi največ gledalcev, navijačev,  je vnovično turnir odigrala v visokem ritmu in  prepričljivo premagala vse nasprotnike, in sicer 
NK BELA KRAJINA A z rezultatom 7:1,  NK KOčEVJE z rezultatom 3:0 ter NK KRKA z rezultatom 2:0. Selekcija NK Kolpa je tako na turnirju osvojila 1. mesto in zbrala vseh 9 točk.


S tem izkupičkom točk so mlajši cicibani  U-8 NK Kolpa povečali vodstvo v skupini
1 in pred drugo uvrščeno ekipo NK Krka v skupini povečali razliko na 20 točk, s čimer so že osvojili prvo mesto v skupini (v skupini se bosta odigrala še dva turniraj). Z osvojenim prvim mestom v skupini se je selekcija uvrstila v zaključno finalno tekmovanje  zmagovalcev skupin MNZ Ljubljana, ki se bo odvilo dne 5. 6. 2010 v organizaciji MNZ Ljubljana.