športno društvo NK Kolpa

USPEŠEN TEDEN ZA VSE SELEKCIJE

članska ekipa je gostovala v Moravčah pri NK Termit Moravče in zabeležila zmago z 2:0. Za NK Kolpa je zadel v 39. minuti Rudi Vancaš Požeg, na 2:0 pa v je v 48. minuti povišal Valentin Babič. Tekma je bila borbena in živahna, sodnik je podelil sedem rumenih kartonov. Domačini so si prislužili štiri rumene kartone, pri gostih pa so porumeneli trije. V 88. minuti je igralec domačinov dobil rdeči karton. Po dveh kolih članska ekipa NK Kolpa z dvema zmagama zaseda 4. mesto na lestvici z istim številom toč kot prve štiri ekipe.
 Rudi Vancaš Požeg, strelec prvega gola v Moravčah.

V deževni soboti, 28. 8. 2010, so se pri NK Kolpi začeli nastopi v prvenstvu tudi za otroške in mladinsko selekcijo. V Podzemlju so se tako ves popoldan odvijale nogometne tekme. Skupni izkupiček, glede osvojenih točk in danih golov, je bil nad pričakovanih.

Prva je z nastopom začela selekcija mlajših dečkov U-12, ki je gostila sosednjo NK Bela krajina. Domači ekipi A in B sta bili boljši od nasprotnikov in sta skupaj zbrali 10 točk (12 možnih). A ekipa je zmagala 2:1 in 10:0, B ekipi pa se je na prvi tekmi za las izmuznila zmaga in je remizirala 1:1, drugo tekmo pa dobila 3:1.

S tekmo je nadaljevala selekcija starejših dečkov U-14, ki je gostila ekipo NK Jevnica. Domači nogometaši so zadeli 10 golov, končni rezultat je bil 10:0.

V zadnji tekmi pa je nastopila še mladinska selekcija U-18, h kateri so v goste prišli nogometaši NK Ihan. Domači nogometaši so bili v zadnji tekmi še bolj prepričljivi in so zadeli 15 golov, končni rezultat 15:0.