športno društvo NK Kolpa

USPEŠEN TEKMOVALNI TEDEN

Vse selekcije NK Kolpa so uspešno nastopile in si priborile pričakovane točke.

članska ekipa je v sredo, 09.09.2009 zabeležila zmago proti ekipi NK Litija v tekmovanju za pokal MNZ z rezultatom 3:0, saj nasprotniki niso prišli na tekmo. V soboto, 12.09.2009 pa so v rednem ligaškem prvenstvu gostovali pri NK Termit Moravče in iztržili točko (0:0).

Kadeti
so premagali vrstnike iz NK Krka (2. ekipa) z rezultatom 3:1 (1:0). V prvem polčasu je zadel Toni Nagode. V drugem polčasu so gostje izenačili, zmago pa sta priborila Rudi Vancaš Požeg in Edin Džemič.

Na sliki: Edin Džemič, ki je vpisal svoj prvi zadetek v kadetski selekciji.

Mlajši dečki so igrali na domačem igrišču z NK Roltek Dob in zabeležili 3 zmage in en poraz: 5:0, 4:0, 16:0 in 2:6.

Cicibani U-10 so skupini E premagali ekipo Olimpije C z rezultatom 6:2.

Cicibani U-8

V nedeljo 13.09.2009 se je na igrišču v Podzemlju igral prvi turnir selekcij cicibani U-8. Naši cicibani so premagali vse nasprotnike in sicer vrstnike iz Bele krajine z rezultatom 7:1, vrsnike iz Kočevja z rezultatom 4:1 ter ekipo Krke iz Novega mesta z rezultatom 3:1 in tako iztržili vse možne točke, torej osvojili so 9 točk in so po prvem krogu turnirjev visoko na 1. mestu v svoji skupini. Druga je ekipa cicibanov iz Krke s 4. osvojenimi točkami, tretja ekipa Bele krajine s 3. točkami ter zadnja-četrta ekipa iz Kočevja z 1 osvojeno točko.
Cicibanom NK Kolpa U-8 in njihovemu trenerju čestitamo za prikazano igro in dosežen uspeh, staršem otrok pa se zahvaljujemo za športno navijanje.

 

 

Vsem selekcijam čestitamo za dosežene rezultate.