športno društvo NK Kolpa

Uspešni jesenski del prvenstva sezone 2013/2014 vseh Kolpinih selekcij

članska selekcija je v jesenskem delu prvenstva, po odličnem začetku in rahlem slabšem nadajevanju v drugem delu, končno zasedla 2. mesto v 1. MNZ ligi oz. Regionalni Ljubljanski ligi, s čimer si je priigrala zelo dobro pozicijo za nadaljevanje spomladanskega dela prvenstva in proti cilju uvrstitve v III. SNL.

http://www.mnzljubljana-zveza.si/index.cfm?akc=tekmovanja

Kadetska selekcija, ki tekmuje po modelu sodelovanja med nogometnima kluboma pod okriljem registracije  NK Bele krajine s skupnim tekmovalnim imenom NK Bela krajina Kolpa v 2. SKL-zahod je v jesenskem delu prvenstva končno zasedla 12. mesto in jo skupaj z belokranjsko mladinsko ekipo čaka odločilno spomladansko tekmovalno obdobje za obstoj v ligi. Selekciji  želimo obilo športnih uspehov in tudi sreče.

http://www.mnznovagorica.si/index.php?page=tekmovanja&item=9&sezona_id=2556&liga_id=2825&krog_id=2976&zapisnik=lestvica

Starejši dečki so jesenski del prvenstva, z rahlim nihanjem v igri, odigrali zelo kvalitetno, saj so obdržali zelo tesen stik z vodilnim jesenskega dela prvenstva, in končno zasedli 4. mesto v 1. MNZ ligi. Primarni cilj je že v tem trenutku osvojen.

http://www.mnzljubljana-zveza.si/index.cfm?Akc=tekmovanja&liga=706

Mlajši dečki pa so v jesenskem delu prvenstva najverjetneje prekosili tudi samega sebe. Po polovici odigranih tekem so vodilni v 2. MNZ ligi, s čimer so si tudi  priigrala zelo dobro pozicijo za nadaljevanje spomladanskega dela prvenstva in proti cilju uvrstitve v I. MNZ ligo.

http://www.mnzljubljana-zveza.si/index.cfm?Akc=tekmovanja&liga=710

Starejši cicibani U11, ki tekmujejo v C skupini MNZ Ljubljana proti ekipam Krka, Bela krajina, Mirna, Kočevje, šentjernej, šD lev, Brinje C, Trebnje, so jesenski del prvenstva končali na 3. mestu.

Najmljaša selekcija NK Kolpe, Cicibani U9, pa je z dvema ekipama tekmovala v skupini 10 MNZ Ljubljana, v kateri nastopajo še ekipe  šD lev, Bela krajina in Krka. Starejša ekipa je jesenski del prvenstva gladko osvojila in na lestvici vodi. Mlajša ekipa pa igra nogomet in si nabira izkušnje