športno društvo NK Kolpa

Uspešni zaključek veteranskega nogometnega turnirja

»Bohnarjev veteranski turnir«
Veteranska sekcija šD NK KOLPA je v soboto 17. 8. 2013 s pričetkom ob 14.00 uri na stadionu v Podzemlju organizirala memorialni nogomentni turnir z imenom »Bohnarjev veteranski turnir« v spomin na svojega prvega nogometnega vratarja Jožeta Jakliča-Bohnarja, ki se je v 90. letih smrtno ponesrečil.
V lepem vremenu so številni ljubitelji nogometa videli kvalitetne »veteranske« nogometne predstave, predvsem v duhu  fair play-a veteranov NK Kočevje, NK Bele krajine, mešane ekipe NK Krka-Mirna, ter domače ekipe veteranov NK Kolpa. Začetni udarec iz centra je ob nagovoru predsednika NK Kolpe, Antona Vraničarja, izvedel brat pokojnega Bohnarja, Ivan Jaklič.

Po napetih medsebojnih dvobojih so turnir osvojili domačini, veterani Kolpe, ki so v finalu premagali goste iz Kočevja. Sledili so jim sosedje iz črnomlja, novomeščani pa so osvojili 4. mesto.

Glavni pobudnik tega turnirja in vodja veteranske sekcije NK Kolpa, Denis Spudiæ, je na koncu vsem nogometašem podelil medalje za sodelovanje, ekipam pa pokale za osvojena mesta in zahvale za sodelovanje. Turnir je uspešno pripeljala do konca mlada domača sodniška trojka, Aleš Bajuk, Bor Vraničar in Klemen Malešič.
Veterani Kolpe se zahvaljujejo vsem ki so sodelovali pri izvedbi tega nogometnega turnirja. Na koncu je sledilo še družabno srečanje.

“3. poletnega nogometnega turnirja Kolpa 2013” za mlajše selekcije
V prihodnjem vikendu pa bomo v šD NK Kolpa izpeljali še dvodnevni turnir za mlajše selekcije. Trenutno je še prostih nekaj mest za prijavo ekip U11 v nedeljo 25.8.2013, pohitite s prijavah.