športno društvo NK Kolpa

V DRUGEM TEKMOVALNEM VIKENDU SLABŠI REZULTATI

Starejši cicibani

Starejši cicibani U10 so v drugem krogu na prvi domači tekmi izgubili od NK Mirna z rezultatom 3:6. Tekmo, katero smo odločneje začeli in tudi prvi zadeli, pa so v drugi polovici nasprotniki izkoristili svojo boljšo telesno pripravljenost in nas premagali.

V sredo igrajo v gosteh pri NK Ivančna Gorica.
 
V soboto odidejo na nogometni izlet v Novi sad k NK Vojvodina.

Cicibani

Cicibani U9 pa so na domačem stadionu odigrali 1. prvenstveni turnir, na katerem so zasedli 2. mesto in vpisali 4 točke. Na turniju so poleg domače ekipe sodelovale tudi ekipe NK Krka, NK Brinje A in NK šentjernej. V prvi tekmi z ekipo NK Brinje A so naši cicibani z rezultatom 1:1 odigrali neodločen rezultat, drugo tekmo z ekipo NK šentjernej so gladko zmagali z rezultatom 3:0, v tretji pa so morali priznati premoč ekipi NK Krka, ki je naše cicibani premagala z rezultatom 2:5.

2. prvenstveni turnir bo predvidoma čez štirinajst dni v šentjerneju.

V soboto odidejo na nogometni izlet v Novi sad k NK Vojvodina.

Mlajši dečki

Mlajši dečki U12 so v drugem krogu v gosteh pri enakovrednem nasprotniku NK Krka iztržili 4 točke, rezultati tekem 2:2, 3:1, 3:1, 0:3. Neizkoriščene čiste priložnosti in malo zmede v fazi obrambe pri obeh ekipah je botrovalo, da se nam gostovanje rezultatsko ni boljše izteklo.

Naslednji vikend igrajo doma, v goste prihaja NK Interblock B.

Starejši dečki

Starejši dečki U14 so v drugem krogu v gosteh pri NK Brinje izgubili z rezultatom 0:3. Naša ekipa je imela svoje priložnosti in ni zadela, saj je vratar NK Brinje našim napadalcem delal velike preglavice, nasprotnik pa je svoje priložnosti izkoristil.

V naslednjem vikendu bo v Podzemlju odigran lokalni derbi, v goste prihaja NK Bela krajina.

člani

članska selekcija je v sredo v tretjem  krogu po zapravljenih svojih priložnostih doma izgubila od NK Komenda z rezultatom 0:1 (0:1).

članska selekcija pa je v nedeljo v četrtem  krogu doma odigrala tekmo še z NK Kočevje ter vnovično  izgubila, tokrat z rezultatom 1:2. Po četrtem krogu tako s 4 točkami zaseda 9. mesto.