športno društvo NK Kolpa

V ponedeljek 4.7.2016 50 otrok na Slovenija kamp v Podzemlju

Ekipa je že pripravljena na najbolj zabaven poletni teden. Se vidimo!

Novice tekoče spremljajte na Facebook

https://www.facebook.com/skamppodzemelj/

in

http://www.s-kamp.si/ 

OTROKE V PONEDELJEK PRIPELJETE MED 7.15 IN 7.45 URO. PRIčAKALA JIH BO EKIPA KAMPA. PRVI DAN V TEM TERMINU, SAJ JE POTREBNEGA VEč čASA ZA SEZNANITEV IN RAZDELITEV OPREME. V KAMPU OSTANEJO NAJDLJE DO 17.URE.  DRUGI IN NASLEDNJE DNI OTROCI PRIHAJAJO OB 7.30.

ZA VADBO IN DRUŽENJE BODO PRIJELI 2 MAJICI, HLAčKE, BIDON IN KAPO. PROSIMO, DA OTROKOVO OPREMO DOMA SKUPAJ Z OTROKOM PRIMERNO OZNAčITE. OSTALE SVOJE NOGOMETNE OPREME, RAZEN NOGAVIC, TRENERKE ( VSAJ ZGORNJI DEL) IN OBUTVE NE POTREBUJE.  čE OTROCI ŽE VADIJO V NOGOMETNIH SREDINAH LAHKO UPORABLJAJO NOGOMETNO OBUTEV. ZA ZAčETNIKE JE OBUTEV LAHKO TUDI SAMO šPORTNI COPATI. OTROCI BODO NA PODLAGI PREDZNANJA PRVI DAN RAZDELJENI V SKUPINE, KJER SE BODO NAJBOLJE POčUTILI IN NAJLAŽJE NAPREDOVALI.

KER UPAMO NA LEPO VREME, PRIPOROčAMO, DA IMAJO  OTROCI ZA čAS ANIMACIJ IN OBROKOV  POLEG šE KAKšNO LAHKO OBUTEV. PROSIMO, DA OPREMO PRIPRAVLJATE SKUPAJ Z OTROCI, DA BODO VEDELI KAJ IMAJO S SABO IN V KAšNEM NAHRBTNIKU OZIROMA TORBI SE NAHAJA NJEGOVA OPREMA.

V PRIMERU, DA IMA VAš OTROK KAKRšNEKOLI POSEBNOSTI, JIH PROSIM NAPIšITE NA LIST IN JIH PREDAJTE VODJI KAMPA. ( PREHRANA ALERGIJE IN PODOBNO). 

ZA ZADOSTNO IN PRIMERNO HIDRACIJO IN PREHRANO JE PRIMERNO POSKRBLJENO, ZATO OTROCI NAJ "NE" PRINAšAJO S SABO NOBENE HRANE, SLADKARIJ IN PIJAčE. ZA S SABO PRINEšENE AVDIO,VIDEO NAPRAVE IN TELEFONE NE ODGOVARJAMO. PRIPOROčAMO, DA TA TEDEN IZKORISTITE ZA ODVAJANJE OD VSEH MOTILCEV čASA IN POZORNOSTI VAšIH OTROK. TELEFONA OTROCI NA KAMPU NE RABIJO!!.

Vodstvo S-kampa.