športno društvo NK Kolpa

V tem vikendu tekmeci močnejši


U9

članska ekipa je gostovala pri NK Interblock v Ljubljani .
Domača ekipa je po prvem polčasu vodila z minimalno razliko 1:0. V drugem polčasu so naši nasprotniki dvakrat v kazenskem prostoru igrali z roko, vendar pa so sodniki to “spregledali” in niso dosodili najstrožje kazni . Naša ekipa je skozi vso tekmo igrala lepo, kombinatorno igro ter napadala do sodnikovega končnega žvižga, a je morala vseeno priznati premoč domačinom. Končni rezultat tekme 2:0.
Uspešno na naslednjih tekmah !

Selekcija U-15 je gostovala pri NK Domžale.
Naša ekipa je tokrat žal morala priznati premoč domači ekipi, katera je zmagala z rezultatom 9:1.
Srečno na prihodnji tekmi !

Selekcija U-13 je v športnem parku Podzemelj odigrala tekmo proti NK Kočevje .
Po visoki zmagi v preteklem tednu je tokrat naša ekipa žal morala zmago prepustiti gostujoči ekipi . Tekma se je končala z izidom 2:10.
Strelca:
Blaž Filak
David Vrbanec
Srečno v naslednji tekmi !

Selekcija U-12 je odigrala prvo gostujočo tekmo pri NK Interblock v Ljubljani .
Domača ekipa je v parih minutah prvega polčasa povedla z 1:0. Naši fantje se z rezultatom niso obremenjevali in so ves čas prvega polčasa odlično napadali nasprotnike, vendar žoga nikakor ni hotela v gol. Tik pred zaključkom prvega polčasa nam je končno uspelo izenačiti .
V drugem polčasu so nasprotniki sto odstotne priložnosti naših odličnih igralcev zaustavljali s prekrški (končna analiza je pokazala 17 prekrškov v napadu), zato smo se na žalost morali zadovoljiti le z remijem 1:1.
Za našo ekipo je zadel Luka Rus .
čestitke ekipi in trenerju !

Selekcija U-11 je danes pod vodstvom trenerja Klemena štineta v športnem parku Podzemelj odigrala prvo tekmo v jesenskem delu sezone 2020/2021 proti ekipi NK Zagorje .
V prvem polčasu se je naši ekipi poznal preskok iz mlajše selekcije v starejšo (večje igrišče, postavitev na igrišču,…)., saj jih je nasprotna ekipa nadigrala kar s 0:6 . Po premoru so naši fantje pokazali veliko boljšo igro in dokazali, da znajo tudi zadeti gol . Nasprotniki so zadeli se dvakrat in končni izid tekme je bil 1:8.
Za našo ekipo je gol dosegel Filip Cesar .
Ekipa in trener pogumno naprej !

Naša najmlajša selekcija U-9 je pod vodstvom trenerja Tomaža Kralja, odigrala prvi turnir v sezoni 2020/2021. V športni park Podzemelj sta na gostovanje prispeli ekipi NK Kočevje in NK Krka . Tekom dopoldneva, ob prekrasnem vremenu, so bile odigrane vse medsebojne tekme med ekipami. Kljub temu, da so nekateri naši fantje začetniki na nogometnem igrišču, so vsi pokazali veliko dobrih, uigranih potez, katere so si pridobili skozi treninge v preteklih tednih. Naši fantje so dosegli nekaj golov, nekaj pa so jih tudi prejeli . Vendar pa rezultat niti ni bil tako zelo pomemben, saj so se vse ekipe razšle s športnim pozdravom in na koncu je zmagal nogomet .
Bravo ekipa in trener